login | signup

Alter your diary

Your info

Other stuff

Diaryland stuff

messages to kieli:
(click here to add new message):

from spyz :
hai cik kieli.. whatsup? apa fb id? ehh..
from nmj :
salam. tak tahu lah masih ingat atau tidak. :) jenguk2 kawan lama :) take care.
from izne2 :
aslm. lama tak dengar berita. do drop me a note at iznan.hasbullah_di_gmail_com.
from beq1855 :
Hai!!! Salam Aidilfitri. Wah tak sangka masih menulis. Melawat teman2 lama, teringat kat CikKieli. Ingat dah abih belajo dah :)
from loqsusaheja :
haha betul2 kieli. smart sungguh awak. mungkin dia redirect.apologies pun tak sincere. pastuh pastuh pastuh redirect blog? hahaha kalau tak bersalah whats the point yeah? but biasalah, karang2 ada jer disclaimer dia hahahahahaa. just feeling evil at this moment, since when we said nicely org taknak pakai, bila kitaorang naik tocang, dia plak yang tercengkam.
from loqsusaheja :
eh makcik nieh tak bagi sebutlah nama dia. just say u got it from someone whom knows her. *sigh*
from loqsusaheja :
nana_pitt@yahoo.com (lepas baca note nieh delete eh?) nieh another friend bagi, nama dia sh. nurleyana-tutor kat fak creative multimedia. maybe dia bley link up with somebody yek? she's a friend to one of my friends, puan zaharah.
from loqsusaheja :
cik kieli, i asked a friend whom is ex-mmu, tapi masih rapat ngan budak2 mmu sana. hopefully he has some relevant contacts, he would revert back by 2mrw
from loqsusaheja :
hahaha ciloklah. ini layout d-land yang dimodified. cepat betul edit!. tuari org buat terkial2 hehehee but nmj helps me out with it thankfully.
from loqsusaheja :
hahaha yes! it seems like a long time. sebulan pun kira lama. apatah lagi 2 mths? berkurun gak tuh ha ha.
from loqsusaheja :
cik kieli. terkejut beta suddenly berupdate =). anyways. nice to have u back.
from suhaila :
Assalamu'alaikum Cik Kieli. Salam perkenalan. Saya dah lama nampak journal Cik Kieli tapi baru akhir-akhir nie start baca. Sekarang tengah baca pengalaman awak di London. Seronok baca! Sekian. :)
from suziemclean :
Onsen memang best. Tak akan lupa pengalaman berbogel di khalayak ramai... hahaha. Paling best kalau ada pool onsen yg outdoor (of course berpagar dan dicanopy kan oleh pokok2 besar) di musim spring. Udara sejuk bercampur air panas.... fuiyo... lepas tu memang tidur lena punya!
from aryanatasha :
cik kieli,baru perasan, mana perginya Zahid sebagai benda yang disukai??? hehehe...
from trsk :
to answer ur question, it is a yes heheeh, jan jelesss ahhh, paiseehh.my friend "m0nkey" she uses a yaccs comment ke apa, try check her site and see how she do it, cik siti x pandai explain. ahakz. eh lagu2 tuh best ah, some of it my favs as well. kadang2 dgr lagu pun ada own sense of nostalgia kan.
from trsk :
overseas cheque, kalau kat sinieh usually takes abt 5 days max to clear. i think u better check with ur bank, why it had taken so long, teruk2 pun 2 weekslah, takkan sampai sebulan, terhilang cheque kehapa ke. Selamat Tahun Baru in advance, wishes terlanjur rajin nak sign :P
from nerryna :
hey! new look! cantekk
from nerryna :
hai cik kieli..selamat kembali ke mesia =) dont stop bloggin ok!adventures kat sini pun nak tau gak(kepochi)
from ffia :
:) as before...i love your background colour and the little tiny fish kat situ.. comell.. :) keep up the good work!
from halinz2001 :
kak ina lama tak dengar berita ingat lagi tak saya ni...jgn lupa bagi hadiah wedding saya ye balik nanti..hah..hah..
from pelangi :
Hah, Cik Kieli semoga dapat idea bernas utk siapkan assignment sebelum deadline. ada berapa jam lagi? 7 jam?
from duralie :
kak ina..ni ann..camne nak contact awak selain email..ym pon selalu tak jawap aje..anyway..thanks selalu kejut bangun subuh..hehe..kite pon dah join diaryland..hehe..budak2 tak tau lagi ni..senyap2 aje ye...adiosss...
from pink-sherbet :
the london underground. blah. lol. but love london :)
from azyan :
Cik Kieli,Happy birthday to you....semoga Allah memberkati dirimu,panjang umur murah rezeki dan mendapat kejayaan dunia akhirat.Amin ..p/s- yg keberapa ye? Take good care......
from azyan :
Cik Kieli, tak sangka Cik Kieli dah baca cerita ceriti Auntie..tu..ehemmm senang je alamat PM tu, gini:- Y.A.B Dato Seri Dr.Mahathir Mohamad, Pejabat Perdana Menteri, Blok Utama,Bangunan Perdana Putra Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan 62502 PUTRAJAYA. selamat mencuba....
from syaulawa :
kak ina! guest what??!.. syau rasa terharu akak citer pasal TGIF tu.. x sangka.. anyway.. bill dia syau simpan lagi.. kalau akak nak paste dalam diary pun boleh gak.. consider it as your birthday present okey.. dah tengok harry potter?? adik angkat syau tu..
from hamlet99 :
A'kum, Cik Kieli, thank you so much for dropping by and signing my guest book. I appreciate all the tutalage you have given me. I hope akan ramai lagi kawan baru I will be able to meet so for those who want to learn more about me, jemputlah ke http://hamlet99.diaryland.com and read about my dialy rollercoaster ride here in the Gateway to the west in good old St. Louis.
from azyan :
Asalamualaikum Cik Kieli, Banyak hari dah diary tak di update...sibok ke....ke..terlalu banyak berjalan....take care ye....
from beq1855 :
A'kum...hi. I did get u'r e-mail, but hadn't got the time to write back (ni tengah bersuka ria kat kampung nih!)...if you decided to drop by BMS, drop me a note, okey? B/c if I'm around I'll be glad to meet up...enjoy your BTN (it's supposed to make you a lot of a better person-if that makes sense :-)...c u!
from akmaliqbal :
kak kieli...apsal ngan gb kat kieli???heheh....selamat pegi btn kak kieli....enjoy ur day....
from a1b2c3d4 :
Hello. I couldn't get on to your guestbook so I'm wrting here. You asked what is Structured Programming, the module I'm doing...well, it's about the right and organised ways to write up a program, its structures, and when to put in procedures, functions etc. I'm doing it with Pascal on Delphi. That's all. No biggie.
from beq1855 :
A'kum. Hi! 10-q for the advice. I'm still learning how to 'live'. 10-q.
from beq1855 :
A'kum... Hi...the notes link works ((smile))...I didn't know that the pix were of Anne Gilbert...the minute I saw it I just fell in love with it (I bought a whole bunch of CD's containing all this magnificent pix and clip art way back in 1998)...I love Anne of Green Gable too, read the book, but I love the movie and the teleserial version more...made the imagination comes to life and how real it was...so similar to the written one...especially I love the ending on how Gilbert and Anne finally gets to be together...
from kieli :
Nak testing.. jadi tak?

back to kieli's profile
recommend this diary to a pal?

Other diaries starting with the letter:
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Back to Diaryland


Recent public entries

Support Diaryland

Upgrade to gold membership


Users online right now