messages to irisrianne:
(click here to add new message):

from llwella :
Ja, ik kan daar ook niet tegen, dat wachten... Had net een Tanzaniaan aan de lijn en verstond er geen bal van. Ik geloof dat iemand mij en mijn man (??) op komt halen met een gedeukte taxi en een kartonnen bordje. Oh dear... en we hebben 5 koffers bij ons! In principe kan een tandarts die erg goed is met extracties van geimpacteerde (nog niet doorgebroken) verstandskiezen dat zelf (ik niet, heb de cursussen niet gedaan en geen vaardigheid daarin). Meestal wordt het in 2 zittingen uitgevoerd, waarin steeds 2 kiezen verwijderd worden, maar daar laat ikzelf vaak 1 maand tussenziten, zodat de rechterkant kan genezen, terwijl iemand nog met links kan eten en daarna andersom. Dus de dag er na raad ik af. Uiteraard veel sterkte en als je van tevoren en achteraf Arnica tabletjes inneemt (Bij Etos / Kruidvat) van VSM, verminderd dat de klachten achteraf. 2 tabletjes 1 uur voor de behandeling en daarna 3x daags 2. Onder de tong laten smelten. Sterkte, ik kan me voorstellen dat je er tegenop ziet :o(
from llwella :
Wauw! Wat goed! En dat je zo snel kunt beslissen. Nu ik op vakantie ben, denk ik ook over veel dingen na. (In je eentje in de bergen heb je een heel andere kijk op de wereld). Ik wordt er alleen niet echt vrolijker van. Ben bang dat ik veel zal moeten veranderen. Ik ben denk ik te carriere gericht bezig en besteed weinig tijd aan mezelf. Maar ik heb nog 1,5 maand te gaan, dus tijd genoeg om hier over na te denken en alles te laten bezinken. Veel succes met je nieuwe studie. Klinkt echt superinteressant!
from llwella :
Ik lees de laaste tijd wat minder ivm dat het internet hier erg duur is. Solliciteren is ook niet zo mijn ding, maar ik probeer altijd mezelf te blijven en enthousiast, maar toch rustig, over te komen. Tenzij het me niet bevalt, dan ben ik erg kortaf. Als tandarts moet je ook nog eens een dagje laten zien hoe je vaardigheden zijn. Dan behandel je patienten en dan kijkt degene die je aan moet nemen over je schouder mee. Zo vreselijk! Wel heel tof dat je op de radio was!
from llwella :
Hoi! Ja, die zondag is echt vreselijk, ik baal er verschrikkelijk van dat we ons op die dag hebben ingeschreven.
from llwella :
Hie, ik krijg er kippevel van. De meeste trauma's (ongelukken) is vaak schade aan de weke delen (mn lip), maar het blijft een akelig gezicht! Gelukkig dat het makkelijk gerapareerd kon worden! Tja, mijn droombaan is wat ik nu doe. Werken met Alzheimerpatiënten en gehandicapten. Werken met mijn handen. Creatief zijn, oplossingen zoeken en genoeg verdienen om een leuk leven te lijden. Ik vind het wel moeilijk om een goede balans te vinden tussen werk en vrije tijd. Of ik werk 6 dagen per week en verdien megaveel, of ik werk 2,5 dagen per week en kan tussendoor vanalles regelen/ schoonmaken/ afspreken/ enz., maar verdien dan te weinig. Als ik terugkom uit Australië ga ik hier aan werken. Tot die tijd kan ik de vrije tijd goed gebruiken!
from llwella :
Griep heerst. Ik ben ook geveld en nog vele vrienden met mij. Het is misschien maar goed dat we vandaag niet trouwen. Had ik fysiek nauwelijk getrokken.
from llwella :
Gefeliciteerd met je diploma! Uiteenlopend werk is juist erg leuk! Ik was bang dat ik als tandarts alleen nog maar in een praktijk zou werken en ben erg blij met de geriatrie en gehandicaptenzorg. Houdt de variatie erin en het maakt mijn week leuk en spannend.
from llwella :
;o) Mijn max was 5 bijbaantjes...
from llwella :
Ben je dan nu echt helemaal klaar met je studie? Wat lekker! Een baan komt vanzelf wel. Bij mijn duurde het toen ook 6 maanden voor iets iets vond wat bij me paste. Klussen is inderdaad verschrikkelijk vermoeiend. Ik begin er voorlopig niet meer aan.
from llwella :
Veel plezier! Hier is het mooi weer, ik hoop voor jullie daar ook. Zelf fiets ik 10 km in een uur in normaal tempo, dus 1,5 uur lijkt vrij reëel.
from childofrock :
ik herken dat zó van die scriptie en dat je niet wilt studeren, maar wel wilt leren. Ik had precies hetzelfde op de uni, en als ik nu ook weer een vriendin hoor praten die haar master doet, met al haar onderzoeken enzo voor d'r scriptie, dan denk ik alleen maar: ik vind het echt súperknap van je, en thank God dat ik dat niet meer hoef! al dat theoretische geneuzel. En wat heb je er later aan? Daarom ben ik blij dat ik nu hbo doe (: tenminste lekker praktisch. De uni is toch echt niet vor mij weggelegd. Ben veel te ongeduldig voor al die theorieen.
from llwella :
Oh en nog gefeliciteerd met je verjaardag en scipties daar zou je standaard psychologische begeleiding bij moeten krijgen!
from llwella :
:os Dan zaten we met het kerstbal bij jullie aan het tafeltje. Michel (mijn danspartner) en ik hadden het er nog over hoe knap het van jullie is dat jullie allebei zowel als man en als vrouw kunnen dansen. Ongelofelijk... Wij hebben op zondag afgedanst en konden niet naar de diploma-uitreiking. Gaan jullie nog verder? Als ik jullie zie, krijgen jullie een drankje van me! Wat een supersuffe situatie.
from llwella :
??? Afdansen? Utrecht? Bij Cornelissen toevallig? Daar dansen wij ook, maar we hadden geen tijd om onze cijfers af te halen. Hahahahaha, straks hebben we naar elkaars afdansen zitten kijken!
from llwella :
"Oh Lord won't You buy me a Mercedes Benz" is mijn douche-favoriet ;o)
from llwella :
Ach, ik ben ook zo. Mijn scriptie begeleider zei dat het erg goed was en dat ik een heel hoog cijfer had gekregen van de professor. Ik had een 7 en mijn begeleider was apetrots. Mij viel het zo tegen! Ik ben benieuwd naar onze danscijfers. Die krijgen we over 2 weken en ik wil gewoon minimaal een 8. Grommmm.
from llwella :
Hee, wat leuk! Ook dat jullie allebei mogen.
from llwella :
Ligt eraan hoe je oud wordt. Niet net als mijn bejaarden in de tehuizen, brrrr. Maar wel als mijn collega, die op zijn 67ste nog waterski- en snowboardinstructeur is en in zijn vrije tijd een kliniek in Afrika opzet. Wauw! Daar teken ik voor!
from llwella :
Hoi! Ja, ik vind Utrecht ook niet zo denderend, maar wij zijn er net buiten gaan wonen. In Nieuwegein woon je erg goedkoop en je bent in no time in Utrecht met het OV. Je moet helaas wel goed kijken naar de wijken, want sommige wijken hier, wil je voor geen goud wonen! Bij ons is het rustig en stil. Hmmmmm (hahaha iemand is blij met haar huisje ;o)
from llwella :
Hihi, sorry, ik bedoelde dat ik het doodeng zou vinden om bekritiseerd te worden als allemaal mensen toekijken.
from llwella :
Hmm, ik ken het gevoel. Ik wil ook graag iets langers schijven, maar verder dan verhalen kom ik niet...
from llwella :
Goh, dat lijkt me ook doodeng voor al die mensen. Ik denk dat ik het dan ook niet zou doen :os
from llwella :
Bij mij is het juist andersom: ik zie nu pas in hoe ik toen geknokt hem om er te komen. Ik wist wat ik wilde en heb er niet over nagedacht dat ik het evt. niet zou kunnen :os Is maar goed dat het gelukt is... En die foto, dat waren gewoon 2 pleisters. Maar ik begrijp niet waarom Diaryland de foto's en achtergrond niet meer laat zien. Ik moet daar toch eens achteraan.
from llwella :
Bij mij is het juist andersom: ik zie nu pas in hoe ik toen geknokt hem om er te komen. Ik wist wat ik wilde en heb er niet over nagedacht dat ik het evt. niet zou kunnen :os Is maar goed dat het gelukt is... En die foto, dat waren gewoon 2 pleisters. Maar ik begrijp niet waarom Diaryland de foto's en achtergrond niet meer laat zien. Ik moet daar toch eens achteraan.
from llwella :
Jij ook een gezond en mooi 2009 toegewenst!
from childofrock :
wat een superleuke prijzen! :D berlijn, daar wil ik ook nog steeds heen. En dat cultuurarrangement in amsterdam, wat houdt dat in?<br> Komt je verhaal nu in cjp magazine ofzo? En wat is De Morgen?
from llwella :
Nou is was pas 26 toen ik afstudeerde hoor! Erg veel ziek geweest tijdens mijn studie :o((( Maar ben blij dat ik toch doorgezet heb! Vorige week vrijdag was mijn eerste les stijldansen (na 12 jaar dan), maar ik vindt het erg leuk! Het is zo veranderd! Veel vlotter en relaxeter.
from llwella :
Ik ben zo blij dat ik van die bergen studiewerk af ben! Na- en bijscholing is wel goed te doen, alleen heb ik er weer eens geen tijd voor ;o)
from llwella :
Ik ga morgen naar de H&M voor de nieuwe jeans collectie. Mijn smaak is nogal uitgesproken, maar mijn moeder vind alles leuk. Ik geloof dat ik nu draag wat zij vroeger in haar tijd ook droeg. Hmmmm.
from llwella :
Hmmm, de layout is wel verbeterd... Sinds september wonen Marcel en ik samen. We hebben voor Nieuwegein gekozen, omdat het midden in het land is en we zo precies in het midden wonen tussen onze ouders (Amsterdam - Den bosch). Al ben ik nog wel heel vaak in Amsterdam ivm vrienden enzo.
from llwella :
Volgens mij gaat het al beter met je als ik het zo lees. Ik merk dat ik minder snel aan Utrecht wen dan aan Den Bosch en Amsterdam. Misschien dat ik daarom nog zo vaak op en neer reis. En inderdaad: die nieuwe Diaryland layout zuigt!
from charwater :
Had ik nou nooit het gevoel dat je zo veel kleiner was :S En hier ben ik abnormaal lang, ben ik dan hier ook abnormaal gelukkig? Onzin, maar wel grappige onzin. Ik denk dat lengte toch niet je bijzonderste kenmerk is in ieder geval. :) (Gelukkig maar)
from llwella :
De Gehehangene en de Kluizenaar. Allebei zeggen ze dat je een periode van rust en innerlijke reflectie nodig hebt. Geen mensen om je heen. Alleen jezelf om te leren hoe je in elkaar zit. Proberen de situatie als een buitenstaander te zien. Mijn altaar ga ik paars maken ;o) keel en voorhoofdschakra: Ik wil bewust nadenken over wat ik zeg ipv alles eruit te flappen, ben ik namelijk nogal goed in. Je hebt al ontzettend veel bereikt en gaat nog meer bereiken, tenminste als ik op je vechtlust afga. Als je erin gelooft, zou je een rozenkwarts op je lichaam kunnen gaan dragen: deze geeft emotionele rust en werkt goed tegen maagpijn. Was hem dan wel regelmatig onder stromend water. Ook jij een gezond en rustig 2008 toegewenst!
from childofrock :
ik sluit me aan bij vittel. Ben er stil van.. Ik hoop zo erg dat het weer eens beter met je gaat.
from vittel :
lieve marleen, ik hoop heel erg dat je alles in orde krijgt... weet niet wat ik moet zeggen, wil gewoon dat je weet dat ik heel hard duim dat alles weer beter wordt... dikke knuffel
from childofrock :
fijn dat het zo leuk was :) Ik hou juist van afdingen :P Hoe vodn je tunesie zelf? Ik wil er volgend jaar denk ik weer heen want ik hou echt van dat land.
from llwella :
Als het overgeven psychisch is, heb je dan iets aan ipzo? www.ipzo.com Ik was er toentertijd wegens mijn fobien, maar ze doen ook paniekaanvallen ed.
from llwella :
Ik wil ook nog eens naar Tunesie! Het schijnt erg leuk om daar een keer in de trein te gaan zitten. Erg pitoresk vervoer, heb ik gehoord. Veel plezier!
from childofrock :
ga je naar tunesie? :o oohh, JALOERS! :P
from childofrock :
hoe gaat het met je zusje? <br>sleutel ;)
from vittel :
irritant hè van die weekends! dikke knuffel! morgenavond ben je gauw weer bij haar :) ik ben juist blij voor je dat je haar zo mist, wil zeggen dat je mooi verliefd bent ;) ik zal gauw adres van blog posten, dan hoor je weer meer van mij! zit in bulgarije nu!!!!
from charwater :
Nog maar eventjes... we hoeven je toch nog geen loopmolens enzo te geven he?
from llwella :
Hou op over verbouwingen alsjeblieft. Pffff. Ik word er gillend gek van. Wel tof dat je een leuke vakantie hebt gehad!
from charwater :
Hmm.. de tuin? Gewoon proberen veel dingen te doen. Dan kan je voor je het weet weer terug naar je eigen kamer :)
from llwella :
Volgens mij gaat het inderdaad goed met je. Maar dat is ook best moeilijk. Ik vind het ook niet leuk om veel verantwoordelijkheid te hebben. Mensen kijken me raar aan als ik zeg dat ik hun probleem ook niet op kan lossen. Maar in de eed staat dat je naar eer en geweten moet handelen. Je kunt niet meer dan je best doen. Helaas heb ik die eed nooit af kunnen leggen >o)
from childofrock :
nou staat ie er toch 2x op haha.
from childofrock :
ik ben trots op je dat je hulp zoekt :)
from llwella :
Diarylands berichtjes deden het niet, maar ik wilde toen schrijven dat ik weet wat het is, last van je maag. Alleen heb ik een braakfobie en hou ik het wel binnen, maar lig de hele dag misselijk op bed met steken in mijn maag. Acuupunctuur hielp niet. Ben nu bezig met homeopathie. werkt enigszins, maar natuurlijk moet je de oorzaak aanpakken, zucht.
from llwella :
Twee maanden geleden, heb ik ook mijn eetpatroon aangepast. Net wat je schreef: minstens 4 boterhammen per dag en in mijn geval: ook elke dag eiwitten en op gezette tijden eten. Het voelt beter. Heb nog niet op de weegschaal getsaan en ben dat eigenlijk ook niet van plan. Het gaat om hoe ik me voel. en dat is beter ;o)
from childofrock :
hoe is het gesprek afgelopen dan?
from childofrock :
ben je daarom zo geintrigeerd door de Islam? Omdat iedereen gelijk is en het niet uitmaakt wie of hoe je bent? Dat klopt trouwens niet. Dan zou je eerder naar het katholicisme moeten ofzo :P. Wel een mooie droom verder :) Wil je later ook bekeerd worden uiteindelijk ofzo?
from childofrock :
het was ook een onzinnige log maar ik moest het even kwijt. ik ga een nieuwe schrijven zo (a). ik mag nooit lezen bij het ontbijt :( ik lees ook liever de krant of een tijdschrift ofzo bij het eten, dan let je idd niet op het eten zelf en gaat het wat sneller.
from llwella :
Ben je al naar een dokter geweest om een maagperforatie of maagzweer uit te sluiten? Bij mij ligt het ook vaak aan stress hoor, maar je weet het nooit...
from charwater :
hmm.. ik vind het wel goed van je dat je doorzet. Als je dat niet doet lukt het nooit. Dus het is erg goed van je :) Tsja.. het is jammer dat je niet eten zomaar kan ruilen. :)
from childofrock :
ik mail je wel even straks :) het gaaat inderdaad daar over.
from childofrock :
ik schrik hier toch wel van hoor :o het ging zo goed.. althans.. het LEEK zo goed te gaan. En dan gaat het nu weer zo kut.
from childofrock :
ik schrik hier toch wel van hoor :o het ging zo goed.. althans.. het LEEK zo goed te gaan. En dan gaat het nu weer zo kut.
from childofrock :
wie gaat er trouwen dan? ik vind.. vond.. het altijd leuk om langs die bruidswinkel te lopen als je naar de Trans loopt :) sommige jurken zijn echt om verliefd op te worden.
from llwella :
Haha, ik zou nooit zo willen trouwen. Achteraf met familie, zonder poeha en geen bruidsjurk klinkt stukken aantrekkelijker. Over smaak valt altijd te twisten. :o)))))
from childofrock :
jaa en allebei hetzelfde cijfer :) ik heb nu een aardig mailtje gestuurd met hulp van mijn mama (a) maar ze heeft nog niet gereageerd.
from childofrock :
ik had daar een krabbel gezet omdat k dit irritanter vind :/ moet je eerst weer naar jouw diary en dan weer berichtje typen enzo :p maar we doen het wel zo :p maar zitten er zenuwen in je oor? zal vast blonde opmerking zijn
from childofrock :
jij doet vast niet aan hyves :p
from childofrock :
he bah :p dat kan toch niet, een zenuw raken? :p lekker collegiaal weer marleen ;) nahja ik vind dat marco het maar moet zeggen.
from childofrock :
ja maar daar heb ik niet zoveel aan :p want het staat vast op nummer en niet op naam. jeetje, das toch niet goed als het zo veel pijn doet?
from childofrock :
Leuk dat je nu oorbellen hebt :) Ik ga het binnenkort ook wel weer proberen (a) Maar ik ben veel te ongeduldig om 6 weken te moetne draaien enzo :p marco mailt ook niet bepaald terug :(
from vittel :
monschau!!!!! daar ben ik nog op schoolreis geweest heel erg lang geleden, ik deed alsof ik slaapwandelde, we gingen naar een glasblazerij en er was een rodelbaan! lala :) ik laat niet veel van me horen zelf, maar ik lees je entry's wel altijd hoor :) en ik hoop dat je turks tentamen goed is!!!!
from childofrock :
ik durf het wel :p maar het is niet meer nodig want ik moet morgen toch naar utrecht om frank m'n stagegedoe te laten ondertekenen. dus dan kom ik ook langs het prikbord ;)
from childofrock :
ik mail marco nu wel even (a). ik wil het weten. ja maar toen ging het zweren, omdat ik ziek was. en toen moesten ze eruit en ik vond het toen wel zeer doen en ben bang dat het weer niet lukt ofzo :p
from childofrock :
veel plezier :) wat is de eifel? de cijfers van literatuurtheorie 2, krijgen we die eigenlijk ook gemaild of komen die alleen op het prikbord te hangen? dan moet ik daarvoor weer naar utrecht :( gaatjes prikken wil ik ook weer laten doen, maar ik durf niet meer zo goed :$
from childofrock :
is het nog goedgekomen? ;)
from childofrock :
2 down, 2 to go :) but which two?
from childofrock :
ja die doe ik ook want vraag 1 snap ik niet echt. en van marco weet ik het nog niet echt. die vind k moeilijker.
from childofrock :
die vraag doe ik ook. en die heb ik nu zo'n beetje af :) 1 down, 3 to go...
from childofrock :
dat is goed toch? :)
from childofrock :
ik hoop dat dat bij mij dan ook het geval is uiteindelijk ;) ga er zo maar alvast aan beginnen
from childofrock :
serieus niet? hebben ze allemaal hun cijfer te danken aan die opdracht zeg maar?
from charwater :
Wat is er aan de hand?
from childofrock :
Nee maakt niet uit, is logisch.
from childofrock :
nu laat je me weer in raadselen achter ;)
from childofrock :
ik ga er zo een logje over schrijven ;) nou dan weet je het wel :P
from childofrock :
gaat het niet zo goed opeens? :o
from llwella :
Ik heb het de afgelopen twee weken ook gehad, alles wat je opnoemt en het is die nieuwe griepepidemie. Ik heb een pot vitamine c gehaald en de hele dag gegeten tot mijn darmen borrelden. Na symptomen werden meteen minder. Daarna heb ik ook een pot vitamine c voor mijn moder gekocht. Oh en ik moest ook steeds niesen als mijn oog traande...
from charwater :
Ik denk dat ik dat meisje voornamelijk erg grappig vind. Dat is toch niet serieus te nemen^^ Kent ze die vissen trouwens die van sexe veranderen? Vind het best leuke eigenlijk^^ En handig :D
from charwater :
Nouja, als het ergens helpt. Ik denk wel dat het goed is :D
from charwater :
Denk je echt dat mensen "andere" seksualiteit schijnheilig benaderen? Nouja, ouderen wel, denk ik. Maar jongeren ook? In ieder geval succes met je schoenen. Je bent al weer van msn af :P
from charwater :
war ging het dan over?:)
from charwater :
Over het algemeen snap ik je wel :) Maar. sleutelbeenderen? Ik ben gedichtendyslectisch
from llwella :
Ach, eens moet de eerste keer zijn. Ik was 15 toen ik kaas ging snijden bij de Albert Heijn. Wat overigens ERG leuk was!
from childofrock :
goed dat je de stap hebt gezet :) Wil je alleen vakantiewerk of ook gewoon een zaterdagbaantje? Anders zou ik gewoon even langs wat winkels gaan. In een winkel werken is zoveel leuker dan dopjes op hondenshampoo-flesjes doen ;) En het is echt heel goed voor je zelfvertrouwen :)
from childofrock :
De liefde geeft je vleugels? ;) Ben blij dat het zo goed met je gaat nu :) Ze is 17.
from childofrock :
Ik snap echt niks van alle teksten tot nu toe :( Alleen die van Bourdieu is wel redelijk te begrijpen dus die ben ik dan ook ijverig aan het lezen :P
from childofrock :
Wat gooeeeed!!!! Een 6,1!! Goed man! Zie je wel ;) Hoe laat ga jij maandag kopieren? (a) ik ga ook maandag kopieren namelijk :P
from childofrock :
Ik heb de link eronder gezet :P Hier anders nog een keer: http://www.anp-photo.com/search.pp?page=1&ShowPicture=4649718&pos=8 Theoretisch kan ik dus in de krant ofzo komen :P
from charwater :
ja... ik vraag me ook af wat rennies zijn :S Ik kana lleen aan die maagtabletten denken. EN dan snap ik het niet. ^^ Mhm, wat literatuurvakken betreft... ik denk dat het gewoon een vloek is :)
from vittel :
aaaah i see :) toch nog goed dat je dan nog van die grappige dinges kunt zeggen hehehe, heb hier nog zeker een uur zitten grinniken :p
from vittel :
wat zijn rennies?
from leanthe :
Woehoe! Wat leuk! Ik zal je binnenkort even een mailtje sturen en misschien kunnen we wel weer eens wat afspreken... Maar ik wilde voor nu toch even een berichtje achterlaten dat dit heel leuk voor je is!
from vittel :
hey meis! dat is leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ik hoop dat je er niet te veel over zult moeten piekeren, dat er niet al te lastig wordt gedaan want ik hoop namelijk vooral dat je er volop van kan genieten! maak er wat moois van :)
from charwater :
Weet je,, volgens mij kan je het best wel. en die historische werkelijkheid staat toch wel in geschiedenisboeken. Breeduit schrijven.. en klaar ben je. Beter veel woorden hebbben dan weinig, is mijn ervaring.
from llwella :
Mijn maag heeft lang pijn gedaan. Maar nu is hij ineens okay. Ik voel hem niet meer. En waardoor dat gekomen is..?
from vittel :
dan neemt u een camera, u zet hem aan en richt hem op uzelf! tadaaa :)
from vittel :
en als je jezelf filmt? dan zie je wel hoe je beweegt :) en je gezicht staat dan juist :)
from childofrock :
Dank je :) Ik ben nu turn of the screw eindelijk aan het lezen *in het nederlands (a)*. maar ik vergeet steeds aan je te vragen: hebben jullie al afspraken erover gemaakt over die presentatie?
from vittel :
jaaaaa dat vragenlijstje :) was ik ook van plan te herhalen. en tori amos is super :) cornflake girl is mijn lievelingsliedje van haar :) prettige feestdagen!
from childofrock :
Nou, je zou Brieser kunnen schrijven ofzo :P Nee maar ik schreef het met een hoofdletter
from childofrock :
dan moet ik ff kijken hoor :P irritant dat hier geen enters kunnen of dat ik dat in ieder geval niet snap. ik had niet fout: grand cafe, precieuze, deathmetal, nochtans, liveopname, enenmale (alleen maar omdat ze het zo letterlijk uitsprak hoor :P), cabareteske, stereotiepe, Cupido (pijl-en-boog vond ik trouwens ehct raar :S dat dat aan elkaar moet). latrelatie (omdat ik dat die dag had moeten redigeren, als eindredactie zijnde, voor het tijdschrift van de minor :P), een-twee-drie. Maar daarentegen had ik bijv. wel diskjockey fout, en breezer. lang lijstje :P
from childofrock :
jij had ook 'guppie' :D volgens mij had echt iedereen dat fout :P<br> de meeste fouten die ik heb gemaakt, had jij ook. Ik had totaal 25 fout. vond ik nog wel netjes :) maar sommige woorden boeit me niet als ik die fout heb, want daar heb ik dan ook nog gewoon echt noooooit van gehoord. dus eigenlijk is dat niet eerlijk :P
from childofrock :
Nou, laten we toch hopen dat we geen college van hem krijgen zeg! :( Ik heb ook dat gevoel dat het blok pas net begonnen is, vet raar idd :S en ik heb ook nog bijna geeneen tekst gelezen, maar dat komt omdat mn Minor zoveel tijd in beslag neemt :S Maarja, ik prop alles maar in de Kerstvakantie :P
from childofrock :
Nou, laten we toch hopen dat we geen college van hem krijgen zeg! :( Ik heb ook dat gevoel dat het blok pas net begonnen is, vet raar idd :S en ik heb ook nog bijna geeneen tekst gelezen, maar dat komt omdat mn Minor zoveel tijd in beslag neemt :S Maarja, ik prop alles maar in de Kerstvakantie :P
from childofrock :
hahaha je aversie wordt steeds groter inderdaad. Maar gaat hij dan literatuurtheorie 2 geven ofzo? :o of niet?
from childofrock :
oh hahaha dat verklaart het ;)
from childofrock :
Je bent in elk geval niet van de skilift gevallen zoals ik ;)
from vittel :
oei, succes ermee dan! zorg maar dat je een mooi plakkertje voor hem vindt, dan zal hij vast weer mooi rijden :)
from vittel :
dooooooooooodgaan :D echt waar, ik kan hier niet zonder mijn fietskie :) snel ding en met zakken eraan, alles wat ik nodig heb om boodschappen te doen en net op tijd in de les te raken! ben blij dat ik hem weer heb! met jouw fiets alles okee? ;)
from childofrock :
SP, jeej :D *heb ik ook gestemd Leonie
from charwater :
Frans, een franse autodealer, franse les, rijtjes mensen, rijtjes woordem, stampen, dreunen, bergen, renault, citroen. Tja, het logische? ohja, en defecte auto's en verse croiisants inde morgen, op een scahttig klein pleintje in een dorpje^^
from llwella :
Ik vroeg me ook vaak af of anderen nou echt zo hetzelfde zijn als ze lijken, maar blijkbaar kan het. Lijkt me aan de ene kant een heerlijke manier van leven. Aan de andere kant wil ik mijn persoontje niet kwijt.
from llwella :
Ik gebruik lachend zeggen vaak bij patiënten: zo wordt hun houding wat losser en de conversatie luchtiger. Muv als dat niet de bedoeling is natuurlijk!
from childofrock :
Hoi, Hoe komt het dat je zo geinteresseerd bent in de Islam? Arabisch taalverwerving I en II is niet moeilijk hoor, leer je alleen de basisprincipes en die vallen best mee. En dat schrift heb je ook best snel onder de knie. Vanaf taalverwerving III wordt het pas moeilijk ;) Weet je al wat je later met die master eventueel zou willen worden? Groetjes Leonie (van de uni :P)
from charwater :
Heyhey, maakt toch niet zo uit als je jongens bij je hebt slapen die je eigenlijk niet kent?^^ Dat doen wij de hele tijd :P Kuch. Nee joh, maar het maakt niet zoveel uit. Mhm, humor is leuk. Ik hou van sarcasme, dat ook. Maar op internet kan je geen lichaamsreacties zien, dat maakt het lastiger. Ik snap wel dat dat lastig word, same here :)
from llwella :
Oh, ik heb het ook nooit door hoor. en mensen snappen mijn humor niet. Op de eerste dag van mijn afstudeerstage, was de professor beledigd, terwijl ik dacht een grapje te maken. Is nog wel goedgekomen gelukkig. Pfff.
from llwella :
Ik had een 8 voor die opdracht. Die corrector geeft niet vaak onvoldoendes, maar hij zeur wel een eind in de ruimte. Wat schrijven betreft. Op papier is geweldig, omdat je het kunt doen waar je wilt (buiten, in de trein, enz). De computer is geweldig, omdat het makkelijker edit. Soms kan ik mijn eigen kladjes nog maar moeilijk lezen. Nadeel is dan natuurlijk weg dat weg, weg is.
from charwater :
Ohja.. defenitely de telegraaf. Die doet dat wel. Jammergenoeg word je er verder niet echt iets wijzer van :D
from charwater :
Het gaat hier ook om de statistieken. Dat er een ongeluk is gebeurt is duidelijk. Het gaat om de verhoogde kans hier.. die is van belang. Wat er persoonlijk met de mensen is gebeurt is dus irrelevant voor de rest van de wereld. Er gebeuren wel ergere dingen. Zo is het nou eenmaal.
from llwella :
Hee! gefeliciteerd met je rijbewijs. Bij mij was dat echt een hel. ;o)
from leanthe :
Aaaah! Gefeliciteerd! Wat goed! Dat is echt leuk, zo komt alles toch nog goed! En je kan het ook gewoon echt wel. Ik vind het echt leuk voor je, geniet ervan! Kus, Leanthe
from llwella :
Veel plezier! Wij gaan pas in september, maar tussendoor wel elk weekend weg. Op vakantie hou ik juist een gewoon dagboek bij, terwijl; ik dat normaal nooit doe. Omgekeerd. Ik hoop ook dat het conflict snel opgelost is :o(
from llwella :
Het nut van maden: Ze eten afval, dus als ze in chronische open wonden worden gestopt (is een officiële techniek in bepaalde klinieken in Duitsland), eten ze het zo schoon, dat de wond geneest! Wat onmogelijk is zonder. Ze zijn erachter gekomen door de genezingen van soldaten in een smerig gebied. De huidige geneeskunde is nog niet zo ver dat over te kunnen nemen. Sinds ik dat weet, bekijk ik maden met andere ogen. Daarnaast zijn ze uiterst voedzaam! :os
from llwella :
Heb de afgelopen weke ook heel wat wachtende uurtjes doorgebracht op Utrecht CS. Pff.
from llwella :
Dat met die schulden klopt. Ik schrok me eerst ook een ongeluk. Na het beëindigen van je studie, blijf je nog een tijdje ingeschreven, wat ook erg verwarrend werkt. Bovendien kun je na je stufi termijn een nullening aanvragen, waarbij je geen geld leent, maar wel een gratis OV houdt. Probeer van deze tijd te genieten. De zorgen zijn voor later ;o)
from charwater :
Lol, ik maak me meer zorgen dat ik ze later terug moet vinden. Althans, dat zou ik don als er meer mensen met een burka hier rodliepen. De landen waar we op vakantie gaan daarentegen :S
from charwater :
"Het kon nog wel even wachten" Je bent vrij gemeen tegen babytjes:P Waarom zou je ongemakkelijk worden van een borst of aan de andere kant iemand die helemaal bedekt is? Ach ja, het ligt maar aan de persoon I guess :) Maar je kan niet verwachten dat iedreene zich compleet aan idereen aanpast
from vittel :
maar dan moet je dus wel al heel vroeg weten wat je later wil worden. in belgië is het wel zo dat je ook verschillende niveaus onderwijs hebt, toch kun je met een ASO-diploma (vraag me niet waarvan dat de afkorting is want ik zat in lux en i kweet het niet :)) kiezen of je naar de middelbare school of hogeschool gaat en welke opleiding je kiest, dat staat totaal los van je keuzes op de middelbare school. dus al doe ik allemaal wetenschappenvakken op de middelbare, kan ik nog rechten gaan studeren. ik weet wel niet hoe het zit met beroepsonderwijs en technisch onderwijs.
from vittel :
mja bij mij klopt het ooook niet helemaal hoor, brecht is me nu ook een hele uitleg aan het doen ;) wel maf dat je dan in nederland eigenlijk al van zodra je de middelbare school in gaat al meteen mee hebt bepaald welke hogere opleidingen je kan kiezen....
from vittel :
hehe, het gaat natuurlijk niet op voor iedereen maar het lijkt me toch serieus veel voor te komen ;) en het nederlandse systeem volg ik al helemaal niet, wat al die afkortingen zijn en zo..... hbo? vwo? mavo? havo? dat volg ik al jaaaaren niet hè
from charwater :
:D Gaan jullie met zijn allen kijken?
from charwater :
ik ken haar wel :D mhm, what is het probleem van een 7,5 en het feit dat je al weet waar een grootdeel van watje moet schrijven over gaat?
from charwater :
Ik ken nog wel iemand, ze heet Fiona^^ Dan hoef je het niet in een leeg gat te schenken dat iemand god genoemd heeft.
from leanthe :
Wij hebben ook allemaal teksten van Rimmon-Kenan behandeld en ik heb net een essay over speech representation geschreven (in Kafka's Die Verwandlung) en ook over focalization en narration enzo... grappig dat we hetzelfde behandelen... Heel erg veel succes morgen! Het komt allemaal wel goed! Kus
from charwater :
grote verschrikkingsmail? welk deel was er vreschrikkend?
from llwella :
Nah, ik was vandaag op het station en ik zag ook de posters hangen en dacht precies hetzelfde. Aan de ene kant wel waar: voor sommigen is het een heilige en aan de andere kant: wie trekt zich er wat van aan?
from charwater :
Je ziet er alles behalve dik uit. Rest assured. Jullie hele familie niet. En je bent ouder dan je zusje, dus het zou niet eens erg zijn als het wel zo was.
from charwater :
eek :) druk :) mhm.. vanavond bij commissie eten. Ik vraag me af of ik al eens gezegd had dat ik geen vlees eet *-) Zou handig zijn. Achja. rijstewafels met pindakaas is ook goed. Anders moet je maar eens langskomen als je het niet zo druk hebt :) Ben graag onafhankelijk^^
from charwater :
Als je wilt praten :) Goede gesprekken zijn altijd gewenst^^ Je hebt ook wel gelijk op zich. Iig blij dat je je al wat beter voelt dan :)
from charwater :
Misshcien mag je mensen wel even kwetsen, soms? Als je darna met ze praat. Het is je dagboek, after all. En iedereen is wel eens jaloers, dus dat is uberhaupt niet erg ;)
from charwater :
Welkom terug :) ben jaloers op je scones, moet ik zeggen
from charwater :
Bevliegingen zijn meer je echte gevoelens dan wat dan ook. Die periode van bezinning is de periode van realisatie, van consequenties, en die heb je misshcien liever niet. Maar de bevliegingen, die zijn echt. Oh ja
from charwater :
Ik wil niet volwassen worden? Nouja, laat maar :)
from charwater :
Hm, waar hadden ze het over?
from charwater :
Echt? Wat grappig^^ Waar ken je haar van?:) Meeten is leuk!^^
from llwella :
Ik koop altijd elastische, zeer meerekkende kleding ;o)
from charwater :
Je bent van harte welkom! Kan zelfs koken ;) Spaken zijn een goede theorie^^
from charwater :
Bestaat er dan een liefste vriendin? Misschien zijn die er dan wel meer in een fietswiel :) Het is een mooie brief, dat is wel zeker^^
from llwella :
Ik koop mijn kleding vaan te klein! Van stretschstof, zodat hij lekker strak aansluit. Komt mijn figuur beter uit. Grappig dat jij het juist andersom doet. Had ik wel met mijn karatepak gedaan, maar die heb ik vorig jaar door mijn moeder kleiner laten maken: ik denk niet dat ik er ooit nog ingroei zoals hij was!
from rosana :
:-(
from rosana :
Zo jammer! En je kan echt niet op 13 mei komen? Ik geloof dat nogal wat DoP'ers zullen gaan...
from rosana :
Een zaterdag, geloof ik......
from rosana :
Geen idee! Hoop dat het in de brief zal staan, die nog moet aankomen. Misschien is er wel een gaatje voor een ontmoetinkje?
from rosana :
Mogen alleen deelnemers komen? :s Woon jij niet in de buurt van Groningen dan? In DMDM-verband ga ik trouwens 22 april naar Utrecht, ook.
from vittel :
ik heb het boekenweekgeschenk ook!
from rosana :
Klinkt heel overtuigd ;-) Maar bedankt. Je komt toch wel, hoop ik?!
from rosana :
Omdat "het is bijna lente" natuurlijker is?
from rosana :
Nog een geluk dan, dat ik nooit zeg "de lente is in aankomst" :p
from charwater :
geluk heeft soms weinig te maken met rijkdom. Meer met de persoon.
from llwella :
Ik kon niet stemmen: moest om 7.30 de trein hebben en tooen ging ook het stembureau pas open en de rest van de dag ben ik niet meer in Amsterdam. Deze keer was het voor het eerst met de computer, tot nog toe hadden ook wij potloodjes. Aan een dikke ketting weliswaar.
from vittel :
lees jou toch pas nu :)
from rosana :
Hihi :-) Je verdient een 'cool' als kern! :p
from rosana :
Haha, maar voel me steeds zo schuldig als ik een compliment geef zonder de gebruikelijke kritiek (want die heb ik wel :p) (maar ik wou toch de kern alvast samenvatten)
from rosana :
Cool verhaal!
from charwater :
hey..... je moet je niet zo druk maken. Om te beginnen kan je best op kamers leven. Dat kan je! Je hebt niet alles nodig wat je denkt nodig te hebben. Dat lijkt nu zo misschien. Het is gewoon angst. En het mooie is. Je kana ltijd terug. Dus waarom zou je het niet proberen? Ik ga ook. Dat wil zeggen, ga vandaag naar een kamer kijken die ik kan hebben als ik wil.
from rosana :
Ja, haar Engels klinkt erg Nederlandstalig. Maar ik overdrijf wel een beetje :p Ik kan haar vooral niet uitstaan.
from rosana :
"Vannacht droomde ik dat ik had gedroomd dat ik een kind had en dat dat zo absurd was, omdat ik onvruchtbaar was." Dat is het ook preciés. Jij somde net op wat je allemaal niet voor mogelijk acht voor jezelf: een job hebben, een relatie hebben, een rijbewijs hebben. Toch ZAL je dat nog allemaal krijgen en weten te behouden. Je denkt dat je "onvruchtbaar" bent, maar dat is niet zo :-) Het is zo natuurlijk, het zit in jou...
from rosana :
De klassenraad bestaat uit al je leerkrachten, en die hebben 0% beslissende macht, maar geven wel raad (lol) enzo. Universiteit lijkt me gewoon zo... theoretisch :(
from charwater :
Je bent ook wel caring :) Leuk toch?^^ Suus vond ik trouwens nog best lastig invullen :S Ik had de neiging veel hetzelfde betkende adjectives uit te kiezen. En dat is niet leuk of veelzeggend^^ Ik moet nog even meer mensen krijgen die het invvullen?:D 4 is niet zo veel^^
from charwater :
Klopt^^ Meer dan de anderen^^ Dat was best grappig^^ Ik hbe nu 4 mensen^^ Dan krijg je al behoorlijk wat adjectives^^ best onverwachte ook^^ Maar verschillende emnsen hebben ebst een adner ebeeld van hetzlefde persoon geloof ik. Dat was emt jou ook nog best zo of niet? Het is iig heel grappig^^ thx :D
from vittel :
*knuffel* dat was idd geen filmscène ghighi. maar daar gaat het tenslotte ook niet om :)
from vittel :
hihi ja geografie ging wel goed genoeg denk ik :) en ik ben nog steeds hyper whaaaah :D
from rosana :
maar nu ben je toch ook niet meer zoals je was toen je tien was :-) en maak je maar geen zorgen, reynaert is gewoon een vervelende pseudo-intellectueel!
from charwater :
Je zou eens met Cris moeten praten :S Maar je moet niet wachtne op dat moment.. geniet van wat er is. Ook al word je er maar een beetje lijer door. En verwacht ook niet dat je zal veranderen. Je bent geen puber meer. En waar je nu voor staat heb je over nagedacht. Hoe je nu leeft heb je ook zelf gekozen. Jij zal niet meer zo veranderen, probeer liever vrede te hebben met jezelf, daar heb je alle reden toe.
from charwater :
Hmmm.. ik ben niet helemaal voor het versimpelen van de bijbel. Als ze er perse in willen geloven moetne ze wel het hele verhaal laten zien. Niet alleen die gecensureerde stukjes in de kinderbijbel. Maar dat ben ik :)
from charwater :
oi..... kinderbijbel? Als in boek voor niets vermoedende kinderzieltjes die het verschil tussen een fabel en een biografie nog niet kunnen zien? Laat een wetenschapper op de bijbel los en er blijft geen spaan van overeind. Vooral die lieve knderbijbel niet. In this case: Praise your parents
from rosana :
Davina - je hebt er geen idee van :-D
from vittel :
hehe ja was zo :p examen was irritant trouwens! we zien wel of we erdoor zijn :) heej en dat rijexamen haal je heus wel hoor btw :)
from charwater :
haal je wel.. je moet niet zo doemdenken. gewoon rijden. het wordt toch voor j betaald dus hoeveel druk hbe je nou?
from rosana :
Hmmm. Maar als ik erover nadenk, vragen mensen ook niet zo vaak om míjn hulp hoor. Volgens mij definieert dat niet een goede vriendschap - misschien definieert het eerder de tijden waarin je leeft: zijn er veel problemen of weinig? Enzo. Ik weet 't niet. En ik ben inderdaad té verliefd.
from rosana :
Vroeg jij dan wel eens hulp van hén?
from rosana :
Het komt door de foto :-)
from rosana :
Wat een mooi verhaal heb je gepost zeg!
from rosana :
Haha, ik geloof dat dat klopt ja ;-) Weet ook niet waarom. Ik nam aan dat ik het vroeger eens veranderd had om de één of andere reden.
from rosana :
Wel, ik had oorspronkelijk twee gedichten geschreven ervoor, en een paar nachten terug kwam ik zwetend wakker, ervan overtuigd dat ik de verkeerde gekozen had ;-) Ik heb nu een mailtje gestuurd met de vraag of ik nog mag veranderen, maar eigenlijk vrees ik ervoor. Want Mutant (die geloof ik verantwoordelijke is) mag mij niet zo.
from rosana :
maar verdorie, m'n inzending is echt slecht :s ik ga vragen of ik nog kan omwisselen
from leanthe :
Gelukkig Nieuwjaar, meisje! Dit jaar zal vast weer veel leuke dingen met zich meebrengen.. Als je binnenkort weer eens tijd hebt in Utrecht, en zin hebt af te spreken natuurlijk, kunnen we wel weer eens wat gaan doen! Ik heb nog tot 30 januari vakantie (ja, ik weet het...), maar ben zo nu en dan wel in Utrecht, denk ik. Lijkt me weer eens gezellig! Kus!
from rosana :
mark my words: ik krijg niet één stem
from rosana :
maar jij hébt 'm al es gewonnen, da's niet eerlijk :p
from charwater :
Hey.. je was ook gewoon nog echt terug geweest :) Jaarsluiting was altijd wel mooi^^ ALs de band tenminste goed was. Wel raar dat zo wqeinig mensen je dan nog herkennen :o Of eigenlijkspraken ze leerlingen al nooit aan. In ider geval vrolijk kerstfeest!!!!!
from vittel :
jawooooohl :)
from charwater :
heyhey... wie... vertel?^^ wiens zakdoek?^^ *riddle* *there to be solved*
from charwater :
half 2, dat is hoe laat. Maar een halfuur later dus
from charwater :
Ehm... weet je.... er reden snelbussen naar Den Bosch vanwaar je gewoon verder kon vanaf Den Bosch naar Utrecht met de trein.....zo heb ik het ook gedaan.....
from charwater :
Arjen moest een beetje kotsen toen ik hem vertelde hoe een Horcrux heette in het Nederlands. Ik zeg het maar zo: Je had gewoon gelijk de Engelse moeten lezen. De vertaling is niet je-dat^^
from charwater :
Je leest de Nederlandse versie? aw... wat slecht :P Nee hoor^^ Het is een leuk boek^^ In ENgels iig. Nederlands zou ik niet weten. Maar j hebt wel gelijk dat piekeren geen zin heeft. Niet lang iig. Bezig blijven is de truc
from charwater :
Je zusje had niet bedacht dat maten ook iets met lengte te maken kunnen hebben? Sorry... maar zo slim lijkt me ze dan niet. Ze is in ieder geval niet sociaal slim. Mja..snap waarom je het huis uit wilt. Af en toe wat geplaag is okay. Botte opmerkingen... minder.
from llwella :
Tuurlijk haal je het. Positief denken, ohmmmmmm. ;o)
from vittel :
in de war :s
from charwater :
ohja.. het huis. Mhm.. ik denk dat het wel een leuk huis is.,. die moeder is aardig en lief en houdt van anderen dus het zal best een warm huis zijn. Best redelijk groot nog aangewzien ze er maar met zo weinig wonenen ja.... het zal wel een licht uis zijn, niet donker.
from charwater :
heyhey, ik heb ej verhaal gelezen. Het is best grappig. Het is wel in de stijl van een 16-jarige gescreven dus dat klopt wel^^ Hoe dan ook, k denk wel dat je gelijk hebt dat je gewoon door moet blijven schrijven. Er was nog ies dat je wou weten :S kijk zo wel^^
from charwater :
haha, ik word net zo min Jehova getuige als jij hoor ;) dat gaat niet samen met leven namelijk^^ en je scheurkalender is gaaf^^
from charwater :
Geef je de dag dan elke dag een punt? Best een leuk idee eignlijk^^
from charwater :
De mensne die kwalitieten hebben hebben de toch ook alleen maar zle ontwikkeld? Nog afgezien van het fwit dat iederene iets anders waardeert
from charwater :
Het spijt me.. maar dan is alles toch een grote luchtballon? Als je geen saai leven wilt hebben kan je dat beter maken.
from charwater :
Je hebt ook niet echt zoiets nodig om je gewoon levend te voelen ;) Sterker nog, hetis handiger zonder. Maar het is wel mooi dat je je goed voelt. Ondanks dat alles anders is, of waarschijnlijk juist omdat alles anders is.
from leanthe :
Haha, ik zie nu pas dat je het ook bij Charlotte gelezen hebt en er al op gereageerd hebt: heel goed!
from leanthe :
Je beschrijft het mooi; zo voel ik het inderdaad ook. Alles is veel echter nu, dan dat het vroeger was. Oh trouwens, ik heb het ook al tegen Charlotte gezegd... maar als jij nog een keer moet wachten op iets in Utrecht: dan ben je natuurlijk welkom! Ook als ik het druk heb ofzo, dan mag je altijd gewoon langskomen en wat gaan leren, lezen, of achter mijn computer. Haha, je bent natuurlijk ook altijd welkom als je niet hoeft te wachten!
from wolterb :
Je hoeft echt niet bang te zijn hoe ik erover denk, hoor :) Aangezien je blijkbaar zelf niet weet of je op jongens of meisjes valt, voel ik me wel gevleid dat je de eerste was waarmee ik een relatie had.
from wolterb :
Als je een studie doet, die je bevalt, dan is huiswerk maken best leuk :p Ik merk het zelf nu ook, werk gewoon vooruit bij sommige vakken
from llwella :
Hmm, internet heb ik maar losgelaten, maar angsten zijn er nog genoeg. Het gaat nu raar hier. Ik heb m'n herexamens gehaald en moet nog 2 patiënten afmaken voor 28 oktober (Anders verlopen mijn oude examens). Dat ging ruim lukken, tot mijn lerares afgelopen weekend plotseling overleed. Ik denk dat ik pas opgelucht adem kan gaan halen als ik eenmaal mijn papieren ingeleverd heb.
from charwater :
Je leven is niet net niet...... alles wat je doet doe je ook maar omdat jij het bent. En je weet toch nog niet hoe dingen in de toekomst worden. Misschien word je wel een schrijfster, of vind je wel iemand met wie je wel een relatie kan hebben. Maar je moet echt stoppen met krassen..... want het is wel echt en het hoeft niet.
from charwater :
Wel handig als je moeder bibiliothecaresse is dan. Maar jouw naam valt ook niet fout uit te spreken. Waarschijnlijk, behalve door Brasilianne dan, die krijgen alles fout.
from charwater :
"Door toe te laten dat ze uw naam bezoedelen, laat u automatisch doet ze ook uw identiteit bezoedelen" wtf? moet hij toch zelf weten? Moeten mensen maar geen moeilijke naam hebben.... Maar wel leuk dat je hem dan heb horen spreken^^ Ging je er heen voor je studie of gewoon voor jezelf?
from leanthe :
Wat is dat met ons? Het weer ofzo? Ik merk wel dat het nu weer steeds in mijn hoofd zit... stom, belachelijk en volkomen irrationeel. En al die jaren hebben me niet geleerd dit te overwinnen... 't Is ook wel hardnekkig hoe dit nu weer, bij mij en bij jou, opduikt... Succes meis!
from charwater :
Wat meot je deon dan? et is soweiso neit echt leuk..... het zijn nog best veel waarvoor je eht moed oen en zo mogen nog gritiek geven ook. Maar wel opbouwende kritiek natuurlijk^^. Dus ze waren nog best lief^^ Hmm... maar het is wel fijn als jet het gehad hebt hoor:) Dus t valt wel mee.. ben je iig niet de laatste^^ Moet jij eht ook met anderen samendoen?
from llwella :
Oei... spierpijn OVERAL...nasty. Bij al mijn vriendje wist ik van tevoren dat ik ze zou ontmoeten, wanneer ongeveer en of ze de ware waren. Ik weet dat IJs de laatste is. Hmmm. Hij is ook wel de liefste tot nu toe. En HOE ik het wist? Allereerst waren er de dromen en daarna wist ik het gewoon. De bizarre dingen zijn de wereld nog niet uit!
from charwater :
mja... het gaat ermeer om dat mesnen zo door zouden kunne leven, misschien zelfs makkelijker.. vind het gewoon fascinerend soms^^ Hoeveel mensen zouden het erg vinden.. dat soort dingen :) Ben gewoon vreemd^^
from wolterb :
Ik ben het helemaal met je eens over de ontgroening. Voor mij is het ook helemaal niets en ik vermaak me ook uitstekend zonder al die stomme dingen te moeten doen. Dan maar geen studentenvereniging, hoe geweldig dat ook volgend iedereen die er wél bij zit, is.
from leanthe :
Ja, het was gewoon echt leuk! Nu ik weer thuis ben, is alles wel weer heel rustig. Maar ik heb weer een zacht bed, een warme douche en een eigen kamer. Dat is ook wel heel lekker! Ik vond jouw entry ook mooi en heel aardig. Vind het echt leuk dat we elkaar na al die jaren eens ontmoet hebben!
from leanthe :
Dank je! Het viel mee... ik ben vandaag alleen nog maar in de simulator geweest (wel heel erg intensief!) en heb amper last van mijn been gehad. Jij vindt het echt verschrikkelijk? Ik vind het, geloof ik, wel leuk. Ik doe een snelcursus waardoor ik 5 augustus al ga afrijden. Hoeveel lessen heb jij inmiddels gehad? Natuurlijk ook veel plezier op scoutingkamp! Kus, Leanthe
from charwater :
Ik zou echt niet als geslachtloos persoon behandeld willen worden... en mannen en vrouwen bedoelen wat ze zeggen vaak ook anders... dus waarom zou je dan gene onderscheid maken, en waarom mag je niet verbaast zijn als iets afwijkt? Je kan toch verbaasd zijn maar het toch goed vinden. Ik denk niet dat mensen het zo erg vinden als iets afwijkt van de standaard, niet zo erg als jij denkt.
from vittel :
ik zag bij de apotheker zo'n doos vol met anti-haaruitvalpillen: allemaal vitamines, vooral B en ook nog eens zink. work it baby ;)
from llwella :
Aha, dan wordt het dus een vitamine-plan-B. En die zalfjes heb ik ook, maar ik heb er nu al last van sinds ik een andere pil slik. Volgens de dokter heeft dat er niets mee te maken, maar volgens de homeopathie wel. Hopelijk gaat het na deze kuur over, anders moet ik een "boost" halen. En als die niet werkt, moet ik ermee leren leven :os Of weer van pil veranderen... maar ik denk dat ik dan naar een homeopathische arts ga.
from llwella :
ik vind schrijven sowieso leuk, of het nou zinvol is of niet ;o)
from vittel :
stad gaat zo traag en er zijn zoveel auto's!!!!!! heb nu al ff niet meer gereden, wacht op dat papier... dat meisje verloor haar haar omdat ze nogal depressief was en aangezien kaalheid niet bepaald helpt voor positief zelfbeeld blijft het nog altijd hetzelfde.... al twee jaar :s
from charwater :
hmm.. aanstaande maandag, dus maak je geen zorgen^^ wiehie^^ en bedankt voor het meehopen^^
from vittel :
hihi yeah autorijsoulmates ;) we zullen gezamenlijk de wegen onveilig maken ;) ik haat in de stad rijden urgh. zeg meissie let op je haar hè, er is zo'n meisje bij ons op school dat een paar jaar geleden dr haar is kwijtgeraakt en ze heeft het nog steeds niet terug omdat ze vanwege dat kaalzijn zich al helemaaaal niet meer goed voelt... Altijd van dat nephaar... Houden hè, die lokken van je, vitaminekuur doen!
from llwella :
Wat dacht je van vitamine B tabletten? Bij je huisarts kun je sterk geconcentreerde tabletten vragen. Is een kuurtje. Werkte perfect bij mij.
from wolterb :
Dat was ook mijn eerste reden om nar Diaryland over te lopen. Gelukkig kanej na een beetje klooien en wat dingen aanpassen het toch nog best leuk maken. Maar aan die van mij heb je ws niet zo veel, want alles wat daar staat, staat hier ook.
from vittel :
ja ik moest eerst koppelen, gewoon op een weg moest ik de hele tijd verandering van versnelling om te oefenen en we moesten eigenlijk niet remmen in het begin omdat er niemand anders op al die baantjes was. ik moest pas leren remmen toen we wat in de bewoonde wereld gingen rijden, hihi. en hij deed eerst gewoon alles wat ik niet deed, dan moest ik maar een ding tegelijk doen... ah meid we komen er allemaal wel, het is eigenlijk best moeilijk soms hè. Dan doe je iets te hard, dan te zacht, het is nooit net goed, en dan hangt het ook nog eens van auto af hoe hard / zacht je moet doen... En als je dan dingen verkeerd doet ga je daarna helemaal panikeren en dan gaat het helemaal fout.... Ik denk dat de belangrijkste les van autorijden is: zelfbeheersing. Okee ik heb foutje gemaakt, nu is het voorbij, gewoon RUSTIG verderrijden.... Dat moet ik nog wat oefenen ;)
from vittel :
hihi tenkjoe :) het gaat snel voorbij hè!!!!!! ik hoop dat er nog lekker veel zulke jaartjes bijkomen!!!! Wanneer begint jullie nieuwe academiejaar?
from leanthe :
Dank je wel! Ik ben ook wel tevreden met m'n lijst (en het idee van m'n diploma!). Wel een heel raar idee... klaar zijn met school. Maar het voelt goed!
from vittel :
ja die heb ik dus gestuurd.... ben er achteraf erg blij om maar ik heb echt suuuuuuuperlang getwijfeld.... Maar nu komt het dus wel in orde.... 1 juli zijn we een jaar samen :)
from whitecloud18 :
van harte gefeliciteerd en echt met een heel mooie lijst :)
from leanthe :
Gefeliciteerd! Wat een mooie lijst ook! Ik hoor het morgen, maar de spanning is (ergens ook wel jammer) niet aanwezig. Maar je hebt écht mooie cijfers gehaald! Lekker feesten en vakantie houden nu. Kus, Leanthe
from llwella :
gefeliciteerd! Ennuh... niemand kan in het begin autorijden: ik reed een fietser aan op het fietspad, daarna een voetganger op de stoep en als klap op de vuurpjl een koe in de wei. En toch heb ik een rijbewijs ;op
from vittel :
hihi lukt het dan al wat beter met remmen? ik rem ook vaak veeeeeel te bruusk, als ik zo paniekreacties heb.... maar dat zal allemaal wel overgaan zeker ;) En wat is dat allemaal met jou meissie!!!! dikke knuffel!
from vittel :
vandaag weer autogereden :) ik doe altijd mijn voet van de koppeling af!!!!! en die koppeling als je die langzaam loslaat om te starten rijdt hij bij mij altijd veel te snel!!!! en dat remmen zoals jij dat kan ik ook :D Zullen we gezellig met zn tweetjes een kettingbotsing veroorzaken? :p O ja en wat anders: ik schaam me dooooooooooooooooood maar ik zweer dat ik er toen wel aan gedacht heb: JE VERJAARDAG!!!!! ik zweeeeer dat ik eraan dacht ik werd toen 's ochtends wakker bij Pieter (lekker stout bij hem geslapen hihi niet flink Joke) en ik dacht 22 mei er is er een jarig!!!!! Maar toen heb ik verder de hele dag alleen nog maar gedacht aan bij hem zijn en aan niet meer bij hem zijn en zoals je uit mijn entry kunt opmaken was het toen nogal druk daarna, dus ja..... Sorryyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!! Nog een dikke verjaardagszoen, en ik zal zorgen dat ik er morgen op tijd bij ben voor je zus ;)
from vittel :
doe jij ook autorijden!!!!!! ik ben ook verschrikkelijk hoor!!!!! eerste les zigzagzigzag over de weg. maar wat betreft gas geven en zo gaat het nu wel mijn enige probleem is als ik niet nadenk, panikeer of niet luister naar de instructeur :D ach ja we komen er wel ;)
from leanthe :
Dank je! Zijn er echt zoveel mensen afgewezen? (Heel erg eigenlijk, maar dat is wel goed voor m'n ego...) Examens zijn tot nu toe best goed gegaan. Ik moet vanmiddag nog biologie (het vak waar ik van uit het diepst van mijn hart een heel sterk afgrijzen tegen heb!) maken, en nu met dit goede nieuws heb ik daar natuurlijk totaal geen zin in! Maar wiskunde, natuurkunde, Nederlands en Duits gingen goed. Engels ook, maar minder dan ik hoopte. Scheikunde viel wat tegen (ook omdat ik een examencursus in Leiden heb gedaan) en filosofie is eigenlijk gewoon afwachten... En hoe ging alles bij jou? Ik hoorde dat kunstgeschiedenis best moeilijk was, gisteren, heb je daar ook last van gehad? Wat ik daarnet ook al tegen Charlotte zei: misschien komen we elkaar tijdens de introductieweek wel tegen in Utrecht, of daarna, of we zouden wat kunnen afspreken... Na ja, zien we allemaal wel! Nu is het in ieder geval bijna vakantie! Kus
from charwater :
Wat je moeder ook zegt... je ebtn echt neit te dik.. en er zijn ook gewoob dingen als lichaamsbouw en botten en spieren als je moeder zeurt over dignen als kuiten en polsen. Als jij dik bent is de hele wereld dat.. serieus. Je hoeft neit bij te komen.. het zit waarchijnlijk ook gewoon in je bouw.. maar zeggen dat je te dik bent is echt onzin. En je hoeft je moeder echt neti de hand boven het hoofd te houden als ze dat zegt.. ze zit gewoon fout dan.
from sterre :
Als je denkt dat je teveel eet. Bedenk dat het nu even mag en misschien zelfs moet. Je moet fit zijn voor je examens en als je dan niet genoeg eet is dat hartstikke onverstandig. Dat je nu even geen tijd hebt om te sporten is ook niet erg, straks heb je heel lang vakantie! Succes nog de komende examens!
from leanthe :
Bedankt voor je kaartje! Heel leuk!
from leanthe :
Ja, tijd gaat snel! Raar idee dat ik al anderhalf jaar geleden mijn been brak. Aan de andere kant lijkt het ook al wel erg lang geleden, ik kan me haast niet meer herinneren hoe het is om met krukken te lopen. Terwijl ik dat toch echt negen maanden heb gedaan! Maar jij ook veel succes met je examens! Heb je m'n kaartje gehad? Kus
from vittel :
oh ook de grondwet!!! heb net vanalles erover gelezen en gezien in filo, ik zou ja stemmen maar ik zou ook niet precies weten waarom.... het is zo tegenstrijdig.... ik heb nog 8 dagen les ;)
from charwater :
ja.. ik ben ook blij :D
from charwater :
Midsomer Murders is gaaf :P
from vittel :
wat voor verkiezing is dat dan? ben jij ook 1 juli klaar dan wiiiiiiiiii gedaan met school!!!! ik denk ook wel dat dit de beste periode van ons leven moet zijn..... o ja heb wat chromosoomuitleg in llwella's notes gezet kijk maar ff ;)
from charwater :
PvdA... Groenlinks.. zolang je maar niet op de foute partij stemt :P (en als het VVD is vermoord ik je :PP)
from sterre :
Ik mag het ook. Ik weet nog niet wat ik ga stemmen, maar 1 juni is al heel snel. Ik dacht lang na m'n examens, maar niet echt dus. :o
from sani :
saw my big news?
from wolterb :
Bij mijn eerste test kwam ik op 54% voor uit maar ik heb nog een test gevonden op http://squat.net/eurodusnie/stemwijs/intro.php waar ik 68% tegen was, dus een groot verschil. Ik zal naar het boek kijken binnenkort, dankje :)
from wolterb :
Ik ga zelf tegen stemmen. Heb testen gedaan en wat gelezen en ben tot de conclusie gekomen dat wat ze willen niet goed is voor Nederland en mezelf:o
from charwater :
T probleem is dat niet alles te voorspellen is, nooit. Echt niet mogelijk. Dus wat dan?
from llwella :
Dat met die drukke agenda ken ik maar al te goed. Deze week heb ik eindelijk niets, maar iedereen wil de week erna afspreken. En dan wilde ik eigenlijk leren. Zucht.
from charwater :
he... cheer up.. als ej het wilt.. kan je het dna niet veranderen?
from charwater :
He, ik was diaryland ff vergeten of zo??? Kwam er achter dat ik voor het laatst gelezen heb nog voor de toetsweek :S slecht.. want dan mis je dingen.. en dan ga ik eht lezen.. en dan wil ik dingen zeggen die nu alleen veel te laat zijn. ach ja.. Kreta.. maar wij hadden hier toch ook mooi 28 graden ;)
from llwella :
Ik moet ook heel veel leren. Oh bah. Mijn IJskibeesdje heeft me html geleerd en na de examens ga ik een nieuwe verhalensite maken over QZ28, waarin mevrouw Hak ook een grote rol gaat spelen. Maar dat duurt nog wel even... Leer ze ;o)
from sterre :
Awww, das gemeen zeg! Ik zou dat echt niet willen. :o Mijn vader zit ook in Frankrijk en m'n mammie is hier gebleven voor mij. Ze vond het sneu dat ik ook nog voor eten etc. moest zorgen terwijl ik ook moet leren. Ze weet alleen nog niet dat ik heel veel ga werken en niet ga leren. :P Succes en sterkte de komende week!
from whitecloud18 :
Heej, heb je dat vaker dat je de ervaringen van iemand met een bepaalde naam ook reflecteert op andere mensen met dezelfde naam? Ik wel namelijk.
from llwella :
Jaha! Dat ken ik, haha
from wolterb :
Laat op je dagboek weten hoe wat was vanavond. Ik hoop dat t goed met haar gaat, sterkte ermee.
from llwella :
Oh, ik kon eindelijk je gedicht vinden, het is inderdaad een goed gedicht, synesthetisch komen de kleuren perfect uit!
from llwella :
Oei, dat van Charlotte klink niet goed nee. En wat is er trouwens niet leuk aan naar de tandarts gaan? Die haalt de pijn toch juist weg?
from leanthe :
Hersenvliesontsteking is ook ernstig. Jeetje. Maar ben nog niet aangenomen, maar ook niet afgewezen. Ik wacht vol spanning op een mailtje of een brief (een brief is slecht, een mailtje goed). En dan hopelijk op gesprek komen... Maar ken jij mensen die zijn afgewezen?
from leanthe :
Wow. Schokkend bericht, een ontsteking aan je hersenen is echt niet goed. Jeetje. Als je d'r ziet, wens d'r dan maar heel veel beterschap!
from wolterb :
Jij ook heel veel sterkte ermee. Ik hoop dat je snel goed nieuws te horen krijgt over haar.
from charwater :
thx.. geloof ook dat al wel beter gaat. Miscien hielp hetook wel naar school tw gaan. ^^
from llwella :
Oh, en heel veel beterschap natuurlijk!
from llwella :
ik kan je gedicht niet echt vinden: hoe heet het, wat is jouw nickname op die fora of in welke topic staat het... ?????
from wolterb :
Wij gebruiken het woord ook wel, dus het is iets wat vaker voorkomt. Ik hoop ook dat je snel beter wordt
from charwater :
hmmm, in ieder geval wens ik je vele gzondheid toe.. bovendien miste je nou de ontzettend saaie presentatie over voetbalvandalisme. Naja.. vandaag heb je in ider geavl nis gemist..
from llwella :
Jah, ik wil het ook wel lezen zeg! En gefeliciteerd natuurlijk!
from vittel :
wiiiiiiiiiiiii gefeliciteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerd :) krijgen we het gedicht te lezen? ;)
from llwella :
history repeats.....?
from sterre :
Toevallig, ik heb gister ook de hele avond met mijn buurvrouw gepraat (ik pas twee keer per week op haar kind(eren). Was erg gezellig, het doet me echt goed. Ze is erg lief en geïnteresseerd enzo. :)
from charwater :
Jouw zusje moet niet zeuren..ben het in ieder geval niet met haar eens ^^
from llwella :
Onder woorden brengen is inderdaad moeilijk. Meestal lukt het beter met beeldspraak. Ik voel vaak kleuren, maar ja, die kun je ook niet onder woorden brengen als gevoel :os
from charwater :
Zeker niet zo handig ^^ Maar ik denk persoonlijk (het is maar een gevoel) dat je niks meer wat dan ook voelt als je dood bent. Maar woorden zijn inderdaad ook niet genoeg.. daaom is praten soms ook zo moeilijk.
from llwella :
Hmm, ja, dat gevoel ben ik gelukkig kwijt, maar ik weet wel dat dat gewoon liggen enzo je inderdaad even beter laat voelen.
from llwella :
wauw, Ik was moe en wilde eigenlijk stoppen met internet, maar ik kon niet stoppen met lezen...
from charwater :
Je verhaal is leuk ^^ Wel grappig ook zo met die andere taal erdoorheen ^^ :D
from vittel :
jah het werkt weer wiiiiiiiii. het park heette de kempervennen ;) rrr wordt het weer druk ik ben echt met zoveel tegelijk bezig...... en ik wil die entry's geschreven krijgen en misschien dat machtverhaaltje (ow moet ik in mij nagenda schrijven want anders vergeet ik dat) en aaaaah :D maar het is wel leuk :)
from charwater :
^^ Urrlijk komt het goed :P
from charwater :
gefeliciteerd emt je puzzel (kwam ik twee dagen nadat je hem poste achter maar ok..)
from charwater :
mna, is niet zo raar eigenlijk. Trouwens, ik typ ook gek, maar dan van de typfouten ;P Dus dan leren die kindertjes in ieder geval al vroeg te typen zonder typfouten :D (en afkortingen zijn nu eenmaal handig ^^)
from charwater :
Ik denk niet dat msn zo slecht is eigenlijk. Mits die kinderen er niet teveel achter spelen. Kinderen zijn ook nog jong, het is ook belangrijk dat ze veel bewegen en hun fantasie gebruiken. Maarja.. ik denk dat het altijd zo is dat er wel iest veranderd aan de jeugd van een andere generatie. En als dat in dit geval meer contact is, mja, dan vind ik het niet zo erg. En er komen ook een heleboel goede dingen van MSN ^^ :D
from sterre :
Kinderen van paardrijden hebben tegenwoordig ook MSN. Een aantal weken zeurden ze al om mijn adres. Kinderen van 8/9/10 jaar! Het is opzich wel goed omdat ze dan meer leren typen (ik heb er tenslotte ook veel van geleerd), maar kinderen moeten buiten spelen!
from wolterb :
Het is echt niet vreemd om je daardoor blij te voelen, je hebt al lang contact met hem, je mag hem blijkbaar en verheugt je op zijn antwoord. Ik denk dat er veel mensen hebben die hetzelfde hebben. Geen antwoord op een bericht werkt frustrerend en brengt je aan het twijfelen. Sommige mensen hebben dit niet en gaan er makkelijker mee om en ik denk dat hij daar één van is...
from charwater :
te laat omdat je onherstelbaar vrolijk bent of omdat je al niet meer vrolijk bent? :S.. iemand houdt het niet meer bij. nouja... ach ja. de essentie was ben blijd at ik vrienden heb, maar ik was ook niet zo actief bezig met vrienden zoeken in de eertse en tweede. ach ja.. nu is goed
from charwater :
Je hebt het recht je vrolijk te voelen...wat je gedachten daar nu ook van mogen vinden, jij hebt het recht..
from vittel :
heyyyyy mijn notes werken niet for some reason, maar dankjewel voor je berichtje ;) het lukt wel met leren en mn verjaardag was leuk!!!!! heb nu dagje geen examens dus dat wordt leren.... bluh. naja ik ga het maar eens doen.... ik mis berenpaleis, moet ik ook wat aan doen, en dagboek bijvullen ook..... aaaah ik loop achter....
from wolterb :
De mijne ook niet meer bij mezelf.. Zal er even naar kijken
from leanthe :
Ik heb je mijn passwoord nog een keertje gestuurd, en ik bij mij doet 'ie het nu! Ik zag daarnet trouwens pas dat je een berichtje in mijn gastenboek had achtergelaten (2 weken geleden..). Sorry dat ik niet reageerde! En dank je, voor het berichtje! Kus
from leanthe :
Nee, dat klopt... Bij niemand doet 'ie het nu (ook niet bij mij). Maar dat is een questie van tijd als ik de berichtjes van Andrew (de diaryland-man) moet geloven... dus we wachten af...
from charwater :
Oh, en over je entry. Ik hoop dt het niks is met je moeder. Maar toch heel vervelend. En dan daarna die forummensen, wel heel slecht getimed.
from charwater :
Tuurlijk is het goed om positiever in het leven te staan. Misschien zelfs wel het belangrijkste. Maar dan is het dus goed ^^. Als je maar bljift wie je bent. :D (weet het, klinkt heel stom)
from whitecloud18 :
Die dag, die jij beschrijft, staat ook in mijn geheugen gegrift. Een glorieuze dag :)
from llwella :
Ik heb het boek: "Je beste jaar gelezen" en ga er ook dit jaar mijn beste jaar van maken. Daar zijn speciale technieken voor... schijnt, maar dat zet ik nog wel online als ik weer terug ben!
from charwater :
Voor wie wil je veranderen? Jezelf of anderen? Want voor anderen hoeft het niet. De oude jij is al goed genoeg, denk ik dan tenminste. Het heeft geen zin je anders voor te doen dan je bent. Alhoewel het wel weer wat voor jou is om met het nieuwe jaar te wille veranderen. :D In ieder geval veel succes ermee gewenst ;) (En ik zal niet zeggen dat het onmogelijk is)
from vittel :
ja je hebt me een kaartje gestuurd sri dat ik er nog geen terug heb gestuurd maar ik stond toen nogal op vertrekken toen ik het zag haha :)
from vittel :
geen idee zoals rosana opmerkte, 10 procent = het percentage gemiddelde mensen, toch weird :ppppp mja mss bedoelen ze met gemiddeld in de zin van ergens tussenin, of evenwichtig of zo.... naja het schijnt positief te zijn haha. gelukkig nieuwjaar!!!!! kus
from llwella :
Ach, om die öuwe wieven" kan ik alleen maar lachen. Die moet je echt niet al te serieus gaan nemen ;o)
from rosana :
Toen ik klein was probeerde ik een taal te maken met mijn beste vriendin... Bon, we verzonnen 'logische' woorden voor bestaande dingen in het Nederlands. Volgens die redenering was een raam dan bvb een 'glasplaat' of zo... Hihi. Ook geheime schriften vind ik zalig! Er is gewoon iets met taal.... als het exclusief is, is het gewoon veel leuker
from rosana :
Oh, je moet zeker verderlezen in dat boek! Het is echt prachtig! In het begin is het een beetje vreemd, mede doordat het zo dik lijkt en 'lang duurt' (d.i. het zit niet echt vol actie), maar na een tijdje raak je er helemaal in meegesleept..... Ik vind het echt een prachtig boek. Ik kon niet stoppen met lezen destijds. Vooral ergens op het einde was er een prachtig stuk... maar daar kunnen we later over discussieren ;-)
from vittel :
jaaaaa erg hè en dan kun je niet stoppen en zoooo zielig anders als ze dat zien, godzijdank kon mijn lerares ermee lachen (maar ze wist denk ik niet waarom het ging...) nou nog veel geluk dan nog hè met je toetsen....
from vittel :
nou ik heb nu al vakantie!!!!! maandag zie ik hem :):):)
from llwella :
Wij hadden hetzelfde cadeautje voor mijn zusje gekocht. Nu heeft ze 3x bakvormpjes voor koekjes. Ik kan helaas niet meer vinden hoe het heet, wat jij hebt (met je lichaam). Mocht ik het ineens weer ergens tegenkomen, dan laat ik het wel even weten. Mijn zusje zit met dezelfde twijfels als jij m.b.t. gaan studeren. Ik weet niet. Ik deed het gewoon zonder er bij na te denken en het kwam allemaal goed. Alles heeft zijn eigen tijd.
from llwella :
Dat wat jij met je lichaam hebt, hebben meer mensen. Het heeft zelfs een naam, maar dat ben ik even vergeten. Ik zal eens kijken of ik er nog iets over kan vinden...
from vittel :
:D ja heb wel lol gehad ;) ik zie jou eigenlijk nooit meer op msn :( heb je het druk?
from wolterb :
Heerlijk dat je weet wat je wilt. Ik hoop dat t je veel rust geeft enzo
from llwella :
Huidige kinderen worden te veel verwend: ze mogen alles en als ze een keel opzetten, hoeft het niet. Zo leren ze dat als ze iets niet willen, ze alleen maar hoeven te krijsen. Ouders zijn al lang blij als ze stil zijn. Dat is helaas een steeds vaker voorkomende trent.
from wolterb :
ik ken het gevoel ja...
from llwella :
Hee, dat had ik vanmorgen ook! Ik wil graag dat mensen me serieus nemen en LUISTEREN naar wat ik zeg en ben! Zucht...
from wolterb :
Naar dat je nogsteeds niet fatsoelijk kunt internetten. Hopen dat hij t snel in orde maakt zoadat jij ook weer hard aan de slag kunt.
from llwella :
Hmm, ik probeer ook socialer te worden, anders raak je te veel in een isolement. Alleen zijn is zo lekker. Maar je hebt ook vrienden nodig en die zijn zeker weten veel belangrijker dan een relatie. Dat laatste is alleen een aanvulling, de eersten zijn essentieel.
from leanthe :
(Beetje late reactie... maar: ) Dank je!
from vittel :
dankje!!!!!! het was heel fijn..... ga het nog wel eens uitgebreid vertellen nat. naja niet alles :DDDD
from llwella :
Dat van die dromen weet ik. Het heet lucide dromen en je kunt het ook aanleren, maar nu gebeurt het spontaan. Soms komt het erg droog over ;o)
from llwella :
jij hebt tenminste vakantie... zo kun je het ook bekijken :o(
from sani :
hey will you open up the diary again? If so send me a password to my e mail
from vittel :
aja swaar :) had ik gelezen.... wiiiiiiiiiii ik ben blij zie entry
from llwella :
Oh en deze tijd staat bij ons Paganisten voor "afsluiting". "Everything goes in circles" (Incubus)
from llwella :
Dan wil ik graag een lieve bejaarde worden!
from vittel :
:) ja ik geef toe dat ik lang nx geschreven heb.... maar ik zie van die vriend eigenlijk nog steeds niets in je entry's hoor, heb het nagekeken, waar moet ik het dan vinden?
from vittel :
meiske je schrijft elke dag een entry da's fijn, heb ik elke dag wat telezen :)
from llwella :
Ik denk dat ook wel eens, maar eens was ik zo dom om het met Erebknod te gaan bespreken: die kwam met theorieën, waar ik geen bal van begreep, waardoor ik nog meer in de war raakte. Mijn huidige antwoord tegen mezelf is: dat is niet aan mij om dat nu te bevatten. :o)
from rosana :
Oh, da's zo één van die dingen waar ik creatief en vol enthousiasme aan zou beginnen, maar die dan na een paar uurtjes op mijn bureau zou blijven zitten ;-) Maar je zal het wel goed doen!
from leanthe :
Mooi dat jullie weer een computer hebben! Maar nee, ik heb m'n passwoord niet veranderd... misschien moet je het nog eens proberen? Ik heb eigenlijk geen idee wat er aan de hand kan zijn...
from leanthe :
Ik hoop dat het lukt voor je. Mijn tip is om niet meteen hele hoge eisen te stellen, probeer het eerst alleen te vertragen. En het zo wat op te bouwen; ik raakte steeds zo gefrustreerd als het niet lukte helemaal te stoppen. Maar dat kan je ook niet in een keer van jezelf verwachten. Je komt er wel! Succes meisje!
from llwella :
Volgens mij draait het daar juist om. Enjoy!
from leanthe :
Hehe, ja de vakantie is een rustige periode hier bij diaryland. Ik ben nog niet naar Spanje geweest, ga maandag weg! Heb er wel erg veel zin in, lekker om nog een weekje weg te gaan. Maar jij vermaakt je ook wel? Scoutingkamp wordt toch zeker ook wel leuk! Veel plezier in ieder geval, en ik hoop dat je computer weer snel thuis komt! Kus, Leanthe
from charwater :
Maakt toch niet uit. Straks was je nog te laat gekomen voor je wedstrijd. :) Magoed. Zijn er trouwens ook niet een boel mensen die op jongens en meisjes verliefd worden? Dat is pas echt verwarrend. Lijkt mij dan. Nouja. Dinsdag op vakantie he?
from charwater :
Hmm, gefeliciteerd. Jij hebt wel geel goede cijfers. Maar goed. Kan je trouwens niet gewoon van mensen aannemen dat ze op jongens of meisjes vallen? Tuurlijk kan dat dan ook veranderen, dat kan altijd nog. Maar dat zie je dan wel. Maar goed, maakt eigenlijk ook niet uit. Hoe ging tennissen trouwens?
from llwella :
Haha, ik versta teksten ook nooit. Gelukkig kun je ze meestal wel opzoeken.
from llwella :
Oh, ik kwam een mooie quote tegen: "De waarschijnlijkheid van een gebeurtenis is omgekeerd evenredig met de wenselijkheid ervan." Misschien val je nu ook wel in het hokje "weet niet" Gezellig!
from llwella :
Raar he, nu het weg is, begin je te twijfelen. Dat heb ik nou ook altijd!
from llwella :
Vroeger bestond er geen over- of ondergewicht. Mensen voelden zich lekker of niet. Tegenwoordig is er misschien juist wel te veel aandacht gericht op het ideale gewicht. Weet je wel of de buikpijn uit je maag/ darmen/ lever/ enz komt? Of heb je geen idee... Herken je de pijn uit eerdere buikpijnen, bedoel ik.
from charwater :
Inderdaad, in ieder geval is er geen school in de zomer!! Veel tijd dus voro iedereen om te doen wat ie wil. Wat wil jij eigenlijk gaan doen in de vakantie? Of weet je het nog niet? Nou ja. Eigenlijk is het mooiste van de zomervakantie dat je helemaal geen plannin hoeft te hebben, je kan doen wat je wil! hihi, victorie. ow ja, wat er nog bij hetlijstje zou kunnen komen te staan: Ik wil veel zwemmen. hihi. Heb mijn bikini nog steeds niet kunnen gebruiken. Heb zin in A's feestje.
from leanthe :
Hehe, dank je wel! Hoe gaat je toetsweek tot nu toe? Over je entry; leuk, goed, mooi dat het allemaal goed gaat! Je verdient het!
from charwater :
Krijg het inderdaad druk dan, dat wil zeggen, als ik me eraan houd. Maar de bedoeling is toch echt van wel. Ach ja. Weet je wat trouwens ook grappig is. Dat gevoel dat jij nu hebt heb ik bijna altijd aan het eind van een jaar. Alleen verkloot ik het altijd in de zomer. En moet ik weer overnieuw beginnen. Magoed, dat ligt aan mij. In ieder geval goed dat jij je goed voelt!
from sani :
hey ;-) and you wont open it again?
from llwella :
Teksen van de Corrs zijn steengoed! Je gewicht kun je testen op diverse dieetsites. Dan moet je je lengte enz... ook invullen en kijken ze wat goed is. Ikzelf denk dat goed is wat voor jezelf goed aanvoelt. Zolang je jezelf gezond en sterk voelt, zit je goed. Jij voelt je ziek... ik hoop dat het snel weggaat :o(
from leanthe :
Ai... veel succes met je toetsen alvast! Duits mondeling was wel eng, ja. We moesten gelukkig met z'n tweeen en dan een gesprekje voeren... Ik had niet het gevoel dat het erg goed ging (vaak 'eh...') maar ik had een 8! (En je kon niet hoger dan 8,5 halen...) Kus
from vittel :
hey dankje, ze zijn nu godzijdank voorbij :) vakaaaaaantie :) hoe is het zo met jou?
from sani :
hallo ;)-) I thought you woudl mail me?
from llwella :
Weet ik, er ging iets fout. Bij de andere gebruikers was dat ook zo. Ik had het kunnen weten ;o)
from charwater :
He Gek! Jij gaat heus niet dood. Als je denkt dat het iets ergs is moet je naar de dokter gaan. het is geen aanstellerij om naar hem te gaan als je dat al zo lang hebt. En zelfs al blijkt dat het niks is..... dan is het nog geen verspilde moeite want dan weet je tenminste of je echt iets heb. Daar zijn dokters toch voor? Jij bent hun broodwinning en ze vinden het echt niet erg.
from charwater :
Ha, als die mensen er zijn ebn ik ze toch niet tegengekomen. En het was een gesprek dat ze afgeluiserd had tijdens natuurkunde. Ik weet niet wat ze precies zeiden.
from kyarastoops :
Ik had een paswoord, erg lang geleden gekregen al, maar dat neemt hij nu niet meer aan... en ik kan al zo lang geen entrys toevoegen, met die stomme server! :-(
from vittel :
ja heel fijne vakantie :) maar druk nu, hmerk ook dat ik in het algemeen niet meer op het berenpaleis alles kan zien dat ik wil :s
from kyarastoops :
Jammer van het slot... Ik lees je dagboek nog steeds, dus ik hoop dat ik dat binnenkort weer kan doen. Groetjes!
from llwella :
Ik zit daar op dit moment ook even mee. Waarschijnlijk komt het er later wel weer allemaal uit. Hoop ik...
from leanthe :
Tijdelijk even geen dagboek van mij... ik kreeg te horen dat de halve school meelas, en nu moet ik even een oplossing bedenken. Voor nu is het aan niemand passwoorden geven... ik laat het even afkoelen, denk ik. Je hoort het nog!
from llwella :
Haha, ik was verbaasd te lezen dat er Ëngels" stond, ipv aardrijkskunde...
from charwater :
Hee. Wolter slaat er wel diep in he? ach. Maar ik vind wel dat je gebruik moet maken van de momenten dat je echt gelukkig kan zijn. Dus.
from llwella :
Jarig? Gefeliciteerd dan!!!
from llwella :
jawel!
from leanthe :
Oké, hier dan poging 2: Gefeliciteerd! Wat heb je gekregen? Ik ben inderdaad ook binnenkort jarig; maandag om precies te zijn. Kus, Leanthe
from leanthe :
Waaa! Waarom denk ik dat het al zaterdag is? Ik moet je pas morgen feliciteren! Oké, morgen zal ik een nieuwe poging doen!
from leanthe :
Heel erg gefeliciteerd! Hopelijk heb je een leuke dag, kus Leanthe
from charwater :
Wat een leuk gedicht! En het klopt nog ook. Goed!
from vittel :
hey alvast een fijne verjaardag, ik stuur je nog wel een e-cardje als ik terug ben :)
from leanthe :
Ik eet ook altijd met een vork! Ik gebruik mijn lepel gewoon niet tijdens het hoofdgerecht, vooral mijn zus vindt dat altijd maar vreemd... Maar ik sta dus gelukkig niet alleen!
from rosana :
Shit! 't Is de 22ste! Dat schiet me nou net te binnen... Damn... Wie is er dan de 14de jarig?????? :s
from charwater :
Waarom leggen jullie niet gewooon al hte bestek neer? Wat een levensvragen he? vork of lepel. Nah. ga m'n spreekbeurt mar ens maken. schiet me net te binnen.
from vittel :
ja, de comp is populair hier, niet alleen bij mij :)
from charwater :
arme poedel. (Hij was toch niet ook nog eens een keertje zo naakt geknipt he?)
from charwater :
Dat klinkt wel succesvol. En nou hopen dat je ouders en je zusje ook een leuke vakantie hebben gehad.
from llwella :
Hahaha, ik deed dat ook met Eveni: zomaar met een vreemde afspreken (ik dacht toen nl wel dat hij een vroew was, maar goed) Zijn moeder vond het ook niet okay. Maar nu zijn we al 2 jaar bevriend. "Strangers are just friends waiting to happen."
from charwater :
Tje, 't gaat niet echt goe met haar he? Oke domme opmerking. Maar dat is wel het eerste dat me te binnenschiet. En ook dat ze wel wat op jou lijkt.
from vittel :
ja ook om andere mensen hun dagboek te lezen, vind dit echt fijn. mijn zus minder haha, maar goed zij zit dan weer veels te veel op msn, ik combineer en e-mail en msn en diaryland en berenpaleis EN organisatie van zip voor het moment.... naja :)
from leanthe :
Hé meis, allereerst: mooie nieuwe template! Ik heb een beetje haast nu (inpakstress...) maar ik wilde je toch even een fijne vakantie wensen... Veel plezier met het alleen thuis zijn! Ik ga morgenochtend naar Spanje... maar daar schrijf ik later vanavond vast nog wel een enry over.. Oké, nu ga ik toch echt. Doeg!
from llwella :
zoals je ziet, kan ik er nu weer wel in. Misschien was het iets tijdelijks en zat ik op het verkeerde moment...
from llwella :
Mijn zusje wordt ook gepest en het liefste zou ik hun hoofd hoogstpersoonlijk van hun romp willen komen trekken. Maar ze woont 100 km verderop en ik ken die lui niet. Een collega van me vertelde dat hij in de wijk af en toe in elkaar geslagen wordt. Ik werd woest en wilde eigenlijk mee, maar een ander had al voorgesteld dat hij hem belde, dan zou hij met de auto langskomen en ik was op de fiets en moest natuurlijk ook mijn eigen werk nog doen. Maar wat me opviel, was dat iedereen pissig werd en hem wilde helpen. Misschien gaat het toch nog ergens naartoe met deze wereld. En je kunt er inderdaad niets van zeggen tegen je zusje. :o(
from llwella :
Je oude paswoord doet 't niet meer... Heb je het veranderd?
from charwater :
Wat zielig voor je zusje. Kan je niet met haar praten op een manier dat ze niet weet dat je haar dagboek gelzen hebt? Mooie template ook trouwens. Succes.
from whitecloud18 :
Mooie template!!
from charwater :
Ah oke, je maak het anderen zo wel moeilijk he?
from charwater :
Alles wat je lachend zegt meen je ook? Dat os nogal wat.
from rosana :
Ja, 't is wel leuk hé? Die site heeft veel mooie layouts. :-)
from charwater :
Hm ja, klopt. Ik zit er alleen zo mee in mijn maag. Het voelt alsof ik de hele tijd tegen Anne aan het liegen ben. In ieder geval verzwijg ik wel wat.
from rosana :
Zie je 't nu wel weer? Er waren wat hosting problemen
from rosana :
Och ja, toevallig zo. Dat zijn gewone cafeetjes hoor
from llwella :
Hmmm, dat klopt wel, maar ik kwam er laatst achter dat ik eenvan mijn geheime gevoelens verwerkt heb: ik wist niet eens meer dat ik er vroeger mee zat. Ik was het vergeten. Vergeten dat ik toen met zo'n geheim zat... Sometimes time does heal.
from charwater :
Ik denk het wel ja. En van die entries wist ik trouwens niet. Ik kijk er bijna nooit naar.
from charwater :
Ik denk dat het er vooral van afhangt hoe je het defenieert.
from charwater :
Hm, ik vind gelukkig zijn het meest nuttige dat er bestaat.
from rosana :
bluh, zie mijn mislukte profetie weer ;-)
from charwater :
Ik snap wat je bedoelt. Ik heb dat ook weleens. Ik denk dat iedereen dat wel eens heeft. Zelfs als je een heel gelukkig leven leidt. Wat de meeste mensen objectief gezien eigenlijk ook doen. En helemaal in vergelijking met.... vul maar in
from charwater :
Nou ja. Steeds hetzelfde zeggen heeft ook niet zo veel zin. Maar kan je niet leven, gewoon, voor de gelukkige momenten. Momenten die je deelt met anderen of alleen met jezelf. En ik vind trouwens dat je best goed schrijft. En trouwens, we leven toch alleen maar om geboren te worden en te sterfen maar daar tussenin moet je zelf maken. In de toekomst. En die is er de hele tijd. Dus we zien wel. Misschien komt er nog wel een keer een "zin". Ik denk alleen niet dat je er een moet gaan zoeken.
from vittel :
neej, vroeger was het nog leuk maar nu is het afgezaagd
from charwater :
Inderdaad trouwens, van die chocla. Maar ik kan nu even geen snoep meer zien omdat ik me net misselijk heb gegeten an spekjes.
from leanthe :
Haha, dank je wel. Ik vind 'm zelf wel een beetje absurd... maar dat Twents is dus echt belachelijk hè! Las ik nou dat jij niet van de zomertijd houdt?
from llwella :
Dan maak je een eetgewoonte die voor jou normaal is. Laat die anderen maar zeuren. Het gaat ook niet om aankomen, het gaat erover dat je jezelf lekker in je vel voelt zitten. Als je jezelf lekker voelt, maakt het ook niet uit of je weinig eet of niet. Je bent dan blij met je lichaam. Je schreef dat je niet aan wilt komt, op gewicht blijven is prima, maar dat moet dan ook inhouden dat je niet afvalt. Wat dat betreft zou je dus een eetgewoonte moeten vinden die ervoor zorgt dat je je gewicht blijft behouden. Ik eet 3 keer per dag een portie die iedereen normaal vindt. Verder "snoep" ik tussendoor 2x liga of mueslirepen en 1x pinda's (vit. B is erg goed voor je hersenen en zenuwen!) en rozijnen (ijzergehalte) en natuurlijk 1,5 tot 2 liter water per dag. Ik doe het uit gezondheidsoverwegingen, maar je blijft er prima van op gewicht! Let er wel op dat je voldoende vitamines binnenkrijgt. Als je niet veel wilt eten, kun je altijd nog vitaminepillen nemen. Hopelijk kom je er uit!
from llwella :
hmmm, als je het echt niet wilt, kan ze je niet dwingen. Je kunt er altijd over na blijven denken ;o)
from llwella :
en als je dat nou eens tegen die counsellor zegt, heeft die daar geen begrip voor? Niemand kan je dwingen. Jij mag zelf bepalen tegen wie je wat zegt!
from leanthe :
Ik heb 'm je ook al gemailt... misschien in je junk?
from whitecloud18 :
hmm ik had wel een password gemailt, ik zal even kijken of er wat mis is gegaan en dan proberen we het gewoon nog een keer
from vittel :
nou, bij mij is het dicht bij... op de "solidariteitsmuur" in de school waar je wat op kan schrijven staan ook een paar namen van bekenden van mensen op mijn school.... die verhalenwedstrijd, ik kom er niet aan toe... sorry :s
from whitecloud18 :
Bij jou liep het dus niet zo fijn af? Hier gaat het nu ook al minder. Ik heb al spijt.. Veel succes met je drukke week nog! liefs
from whitecloud18 :
Dank je. Ik hoop maar dat ik er geen spijt van ga krijgen. Ik ben echt blij dat het goed met je gaat! Liefs
from leanthe :
Gefeliciteerd! Wat gaaf!
from charwater :
Ah, nou. Dat is wel vervelend ja. En hetn vervelendste is dan dat hoe ouder je word hoe minder je contole over de dingen kan hebben enzo. Tenminste, dat lijkt bij mij wel zo te gelden. Trouwens, iedereen wordt gek van computers enzo, dat is niet anders. Het is trouwens ook heel verevelend om een verslag te schrijven over een fuilm die je niet meer kent. Caravaggio......
from leanthe :
Ook ik wens je beterschap! Kom er maar snel weer boven op!
from whitecloud18 :
beterschap!!
from rosana :
Nou,blijkbaar niet, want als dat zo was, zou je nu toch nog niet overtuigd horen te zijn?
from rosana :
Het probleem met zo'n boeken is dat ze geen antwoorden geven. Ze zeggen gewoon wat een mens wil horen. Ze pompen er een filosofie in die eigenlijk PERSOONLIJK hoort te zijn. Ze profiteren van het feit dat veel mensen met dezelfde vragen rondlopen. Het is niet omdat iemand overtuigend is, dat je dat zomaar moet slikken. Als je nog nooit de lucht gezien had, en iemand vertelde jou dat die groen is, dan bleef het fout, ook al is die persoon heel overtuigend, of zelfs je beste vriend. Het draait hier allemaal om jouw mening. En die kan je pas vormen als je de lucht gezien hebt, ingeademd, aangeraakt. Hoe weet je dat ijs koud is als je het nog nooit gevoeld hebt? Dat gelóven is iets heel mooi, maar daarom niet minder vaag en nutteloos.
from llwella :
Hmmm, dan doe ik met je mee...
from charwater :
Dar wist ik niet. Maae dat bedoelde ik ook niet. Ik weet helemaal niet genoeg van haar om te weten of ze boft met haar leven. Ik bdoelde dan ook dat ze boft met zo'n vriendje als zij heeft.
from llwella :
thanx, jij ook!
from charwater :
J emoet ook serieus NIET bij je eten stil gaan staan. Dan heeft niemand meer honger. mhm. Je weegt nuet echt te weinig, vind ik. Persoonlijk wou ik weer dat ik minder woog. Ik geloof dat we het in allebei onze gevallen over een irrealis hebben, niet? haha, toch nog iets geleerd. Nee, ff, serieus. Het gaat je heus wel lukken. Dat weet ik zeker.
from whitecloud18 :
Ik weet het niet meer... Gister heb ik er zoveel over gepraat en ik vraag me zo hard af of... Nou ja, waarom ik het niet zou doen... Maar het is egoïstisch en alleen daarom kan ik het niet... hoop ik... Het is weer zo sterk aanwezig, het gevoel, dat mijn hele lichaam pijn doet.
from charwater :
Maar midden in de mest schijnen de diamanten. En dan blijkt het allemaal best mee te vallen. Grappig, over werelden gesproken. Vroeger was mijn wereldje van spelen hartstikke echt. Het gevaarlijkste was nog wel school. En mama was er altijd. Tijden veranderen. Ik zou het nu niet meer uit kunnen staan als mama er de hele tijd was.
from charwater :
Weet je, volgens mij zijn gedachtes nooit slecht zolang je goed handelt. Je gedachtes zijn van jou en van niemand anders. Dus mag je denken wat je wilt. Vind ik dan.
from whitecloud18 :
dat is ook weer waar :D naja als je wilt mag je het wel mailen naar [email protected]
from charwater :
Bedankt, ja. En sommige gevoelens lijken ook gewoon erg op elkaar. Zoals haat en jaloezie. En boos en verdrietig. Het lijkt enorm op elkaar. Lastig he? Maar ja, daaar heb je je jeugd voor. Om dat allemaal uit te zoeken. En velen worstelen er daarna ook nog mee.
from llwella :
zusjes zijn altijd een verhaal apart...
from leanthe :
Heel goed! In het weekend huiswerk maken schiet er bij mij nog wel eens bij in. Doordeweeks ook, trouwens, 't is dat ik naar huiswerkbegeleiding ga.... daarom heb ik er extra veel bewondering voor!
from llwella :
indelingen zijn tijdelijk.. alles veranderd. Hoe was jouw "gesprek" eigenlijk? Is daar ook wat nuttigs uitgekomen?
from rosana :
Bezinningsdag is een hele dag praten en erachter komen in wat voor een stomme klas je wel niet zit. Bedankt voor dat gastenboekberichtje trouwens :-)
from leanthe :
Haha, ja! Ik was het al bijna vergeten, maar ik ben er inderdaad dichtbij!
from charwater :
Goed, ik wist niet dat je kon darten.
from llwella :
Hmmm, ergens begrijp ik die jongen ook wel, maar doodschieten is nog nooit bij me opgekomen. Ik deed alleen mezelf pijn. En mijn moeder 1x en daar schrok ik zo van dat ik dat nooit meer heb gedaan. Ik begrijp de gevoelens, maar je op die manier uiten is gewoon barbaars. Zie het als oog om oog, tand om.... die man zijn leven? Wat dat betreft heb ik een hoog rechtvaardigheidsgevoel en dit vind ik niet eerlijk. Bovendien is het onomkeerbare schade...
from charwater :
Raadsel he? Mensen. Weet je dat ik een periode heb gehad waarin ik graag zo'n raadsel wou zijn. Nu niet meer.
from rosana :
ah ja, als het anoniem is: geen probleem
from leanthe :
Veel succes! Ja, vanilla sky is een goede film. Zo'n typische 'huh?'-film. Ik had hem al eens gezien -as the matter a fact ik had hem al 3 x gezien- maar dat was de eerste keer dat ik Timo leerde kennen, dus hebben we helemaal niet naar de film gekeken.
from rosana :
Zo denk ik er preciés ook over, en ik ben echt blij dat je dat opgemerkt hebt. Aan een gedicht ga je toch geen dingen gaan veranderen!
from charwater :
En ik ga ook paardrijden. Natuurlijk.
from llwella :
nou doet íe het wel... ??? Misschien tijdelijk probleem?
from charwater :
Wat is eigenlijk precies het probleem op school?
from charwater :
Ja zeker. Ik keek wat te laat maar ik heb hem ontvangen. In ieder geval, ik heb geprobeerd een SMS'je terug te sturen. Ik weet niet of het aangekomen is. Nou ja, kerstmis is wel leuk inieder geval.
from charwater :
slaapkop. Nee, ik vind ik niet. Ik kan nog 12 uur slapen zonder iets specaals te hebben gedaan. haha. Nou, morgen kerst. Toch?
from leanthe :
bedankt voor je kerstmailtje! Jij ook prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar hè!
from charwater :
He, hij zit er twee keer! Hoe kan dat nou?
from charwater :
Dat is niet erg veel he? Nou ja, hoe minder e moet bereiken, hoe gelukkiger je bent, dan heb je het immers snel bereikt, vooral als een van die punten gelukkig zijn is. Is dat niet even leuk uitgedacht?
from charwater :
Weet ik. Het is ook geen verhaal en het was zowiezo maar een raar idee. Die krijg ik s'avonds altijd. Hehe. Nou ja. Ik ga eens op tijd slapen want ik ben moe. Ik ben heus niet van plan m hele verhalen aan Nicole te vertellen. Hoogstens zo van."En dat is ook een leuke jongen." Of zoeiets. Ik moet eigenlijk gewoon leren zelf wat iniatief te tonen. Wat dat betreft kan ik wel wat van Nicole lenen. haha. Nou. Slaap lekker.
from leanthe :
En die ziel beinvloed onder andere je wil? Waar zou dat dan zitten? Ik snap wel dat je het niet wíl geloven -dat heb ik zelf ook een beetje-... in welke opzichten verschillen wij, de mens, van het dier vind jij?
from sterre :
Tuurlijk is dat leuk ;) Ik krijg een mail als ik een note heb hier ;)
from sterre :
In spiegelbeeld schrijven: wat ontzettend gaaf! :D
from leanthe :
Materialisten geloven alleen in het materiele, het lichaam dus. Er is geen geest, zeggen zij. Dit in tegenstelling tot de dualisten, die geloven dat er een lichaam en een geest zijn. Hoe die elkaar beinvloeden is vreemd, want hoe kan je iets immaterieels beinvloeden? Een argument tegen materialisten zou kunnen zijn dat je het anders érvaart. Je voelt je niet alleen een lichaam. Misschien ben ik wat nuchter, maar ik geloof dat als ik vrolijk ben dat komt door stoffen in mijn hersenen... Er is trouwens ook nog een derde manier van denken;het behaviorisme. Dat laat ik nu maa even buiten beschouwing...
from charwater :
Oke.
from charwater :
Hmm, het is jammer. Ik ven nu niet super-verliefd of zo. Evenveel op 2 jongens. En dat telt dan denk ik niet. Bovendien heb ik geloof ik ook nogal een slechte smaak. Maar ja.
from vittel :
ik vind mijn nieuwe de max :ppppp
from sterre :
Als ik gesport heb voel ik me geestelijk ook beter... Dat is echt goed merkbaar bij mij. Ik kan wel ziek zijn en me toch geestelijk goed voelen... weird hé :)
from leanthe :
Lichaam en geest.. daar hebben we het een blok lang bij filosofie over gehad. Maar ik geloof er niet zo in. Ik ben -om even mijn filo-leraar te quoten- een die-hard materialist (oftewijl; ik geloof enkel in lichaam).
from charwater :
Tsja, er zit wel wat in. Nou ja. Maakt eigenlijk ook weer niet zoveel uit. Succes
from charwater :
Ja, hallo. Weet je dat ik het echt niet weet? Kan je een eerste letter geven of zo? Please?????? Ik zal het heus niemand zeggen. Je hebt het L. ook gezegd Toe nou. Ben zo nieuwsgierig. n het is moeilijk, ja. Daarom probbeer ik het.
from charwater :
Goed, de hele lijst van mensen bij tekenen dan maar. An.? Z.? A.M.? I.? En dingetje, weet de naam niet meer even En dan nog oh ja, S. en verder weet ik het effe niet meer. n dan nog meer mensn maar die weet ik de namen niet eens allmeaal van. En die reken ik niet mogelijk. En natuurlijk nog jij en ik. Dus, zit de juiste erbij?
from leanthe :
Doeg!
from leanthe :
Das waar.. maar het líjkt dus blijkbaar wel alsof je je niet goed voelt...
from leanthe :
Inderdaad... en iedereen heeft van die 'eigen' dingetjes... Maar de leraren maken zich zorgen over je? Hmm... niet echt een leuk idee...
from charwater :
N. ? Ik ben niet geweldig in giswerk. Het klinkt niet echt handig in ieder geval. Het ruikt hiuet trouwens op de een af andere manier naar chocolade. En mijn MSN doet het niet. balen.
from vittel :
nou je hebt het weer hè? ja ik vind het ook verschrikkelijk, ik zat vanochtend tijdens het leren wat weg te dromen en ik dacht weer aan die film, het is zooooooo erg...
from leanthe :
Hoop ik ook! (tot snel, bedoel ik....)
from vittel :
ach ja, ik vind het wel grappig, behalve dan dat ik zo achter de traptreden blijf haken... En je kunt er niet mee rennen... Voor de bus of zo :) Naja, heb nu toch vijf paar schoenen :)
from vittel :
hij is iets minder maar hij is wel goed hoor. Er staan heel mooie dingen op... maar die eerste vind ik gewoon echt heel goed, in die stijl, dus... maar hij is goed hoor, life for rent. hihi, je vader, mijn vader had dit weekend ook life for rent van me ingepikt :)
from rosana :
Probeer je niet te veel te fixeren op die gevoelens... En ja, het was best wel hard ook. Al ben ik niet meer op haar, 't lijkt alsof al de rest een leugen was. :s Veel leerplezier :p
from rosana :
Oei dan lijkt het me idd niet zo ideaal... Ben je echt al hopeloos verliefd of valt de schade nog te beperken? Maar troost je, ik weet hoe het voelt: hoorde vandaag L verontwaardigd zeggen 'zeg, ik ben wel ni lesbisch he!'
from rosana :
Weet je zeker dat ze hetero is of zo? Wat cryptisch.
from rosana :
Dat is het altijd, geloof me maar. Heeft het The-Corss-liedje in je profiel er iets mee te maken?
from rosana :
Waarom is het dan zo verschrikkelijk?
from charwater :
Dat kan je wel zeggen ja. Waarom zeg je het niet?
from charwater :
Hej jammer, vind ik juist leuk om te weten. Mijn mSN doet het niet. Weet je hoe irritant?
from charwater :
Gelukkig hoeven we haast niks te leren voor morgen. Mag ik vragen op wie?
from charwater :
Ben je nu toevallig verliefd?
from charwater :
Dan moet je maar niet te vaak verliefd worden. Tenminste, als je huiswerk wilt maken.
from vittel :
:) nou dat mocht wel eens :) Ja mijn examen ging wel goed (dacht ik :) ) ik volg het nieuws de laatste tijd niet echt dus over dat istanbul week ni veel te zeggen, ga eens rondkijken op het net zometeen wat er zo allemaal gebeurt... Zag daar net en passant op de tv michael jackson gearresteerd worden maar da's alles.
from llwella :
Aha... en die persoon wordt aan sinterklaas geofferd? Wat morbide zeg! ;o) grapjuh...
from charwater :
Kwam erop ner dat ze werd doodgeschoten en haar hoofd afgehakt en dat ze voortaan verder ging zonder hersens en daarom zo dom is. Hen net een hele dag economie gedaan!!! Ik wordt gek van al dat huiswerk want ik moet nog vanalles doen!!!!!!!!!! CKV, ANW, en dat soort dingen. Nederlands.(leesverslagen)
from nachtpracht :
En terecht. Het was super. Op een gegeven moment viel de electriciteit uit, toen gingen ze gewoon compleet akoestisch en geimproviseerd verder. Was echt gaaf. En die stem. Nog niet eerder zo goed live gehoord. Heb haar een keer eerder live gehoord maar dat was tijdens die NSpromotie-toer weet je wel? was ze haar stem dus al kwijt voor ze hier was. Nu was t echt goed!
from rosana :
Heb vandaag een themadag over eetstoornissen gehad, en moest onwillekeurig aan jou denken. Hoe staat het daar eigenlijk nog mee?
from charwater :
Ik heb dus nog geen 1 opdracht voor CkV he. En nog niks voor ANW. Weet je trouwens hoeveel AK wel niet is om te maken? En wist je dat mijn laarzen paars afgeven oop mijn broek als ik niet oplet? En dat het water zo mijn schoenen binnendroop en dat mijn broek nu nog kleeddwernat is. Het voelde gewoon aan alsof ik tot mijn middel in het water was gaan staan. Maar ja, zo beleef je nog eens wat. Mijn huiswerk blijkt alleen wat zorgwekkend. Ik heb helemaal geen tijd om het te maken en dan ga ik woensdagavond dus ook nog eens naar die voorstelling. Mijn moeder vond het trouwens niet zo grappig dat ik 5 CKV activiteiten per jaar moet doen. Vind ze iets te overdreven. Ga volgende keer wel een of ander gratis iets doen.
from llwella :
Nijmegen is ECXHT een onwijs gezellige stad om te studeren! Zelf ik ga er vanuit Amsterdam wel eens naartoe...
from charwater :
Ja, die jas is wel erg warm maar ik doe hem maandag toch aan. Vind ik leuk. En ik ga kijken of ik alsnog een kluisje kan huren want het is wel een schoudertas. Een rode van Eastpack. Best groot, maar toch. Ook best zwaar op dinsdag enzo.
from vittel :
nee hoor helemaal niet erg... en plies ga niet *anorexia-bijvoegelijk naamwoord* denken, 45 kilo dat is tien minder dan ik!!!!
from wizzlylotty :
Hoi:p
from charwater :
Die plusjes en minnetjes geven aan in hoevrre ik me schuldig maak aan een zonde
from leanthe :
Ja precies... heb jij dan ook dat je überhaupt veel teneergeslagener bent, veel meer denk-buien hebt en dat allemaal veel minder goed los kan laten dan in de lente?
from rosana :
Het hangt er natuurlijk vanaf tegen wie je iets zegt hé. Een echte vriend(in) neemt je wel serieus. En zo niet, dan is het aan jou om duidelijk te maken wat je meent en wat niet. Communicatie is gebrekig, dus mijd gewoon misverstanden door er duidelijk over te zijn.
from charwater :
Middwen in de nacht straten maken? Zeker weten? Wat hebben jullie eigenlijk allemaal gedaan daar? Ga nou mjin zusje even met haar werkstuk helpen.
from charwater :
Heel ardig is niet gelijk leuk.Van sommige jongens weet ik gewoon dat ze niet zo aardig zijn maar die vind ik wel leuk. Vaag he? Dit is wel een concretere entry ja. Beter te snappen voor zo'n laag-bij-de-gronds persoontje als ik. Weet je trouwens wat een leuk liedje de "Circle Of Live" is. Jeweetwel, van de leeuwenkoning 1. In ieder geval. Het mooie van gedachtenlezen is dat we het niet kunnen. Het is wel een leuk idee (vind ik dan) maar je zou van schrik stijl achterover vallen als je wist wat anderen denken. In ieder geval wat ik soms denk. Is jouw zusje echt dunner dan jij bent? Ook niet gezond zeg.
from charwater :
Hmn, ja. die ken ik wel. Vind hem niet zo leuk. Waarom deed ze dat eigenlijk? Trouwens, je bent echt een kei in vage entries aan het worden.
from charwater :
Boos op wie dan? Of op wat? Het is nogal vaag zo, weet je.
from vittel :
ja erg hè. Standing Still was nog mooi, maar dit slaat nergens op...
from charwater :
Ben je nou vrijdag dan al weg? Wat zal het danleeg zijn als al die Istanbul mensen weg zijn.
from draakje :
Ik heb nu je ding gevonden maar ik kan nogsteeds geen entries lezen. Ik ga nog wat uitproberen met dit ding:) Het gaat me heuswel lukken:)
from charwater :
Dat was dan toch wel een positieve entry, wat mij betreft dan. En het is handig dat Anne bij ons in de klas zit, dat maakt het een stuk makkelijker om te kijken wanneer bij wie zit. Nou ja, ik snap wel wat je bedoelt. Trouwens, ik vind het een goed idee als je een keer de ratten komt bezichtigen. s'zaterdag? Ik kan dan trouwens ook oppassen bij een vriendinnetje van Laura. van 7 tot de volgende morgen zeg maar want ik kan daar blijven slapen. DSat kan nog grappig worden. Die kinderen zijn door en door verwendt. Nou, zie je wel weer. Trouwens, Annne is ook best een onpeilbaar meisje, op zich.
from vittel :
nou, veel geluk... waar ging hij dan over?
from vittel :
Nou, het was niet zo'n grote moeite want ik had al tijden geleden zelf een html-code moeten maken met al mijn entry's omdat mijn olderpage niet werkte, dus was het niet zo veel werk.... :)
from rosana :
Hmm... Ikzelf besteed er niet zoveel aandacht aan. Maar het is goed dat je zo kan opgaan in iets. En de mensen zelf intrigeren me natuurlijk ook. En dat van je gastenboek was een compliment :-)
from oguz286 :
Dank je ;) Of het over gaat...Ik hoop het, want het zal toch niks worden...
from rosana :
Sommige mensen denken nu eenmaal niet voor zichzelf. Ze had nog steeds niet vergeten dat ik vorig jaar eens gezegd had dat ik geen kinderen wou omdat ik ze niet in zo'n maatschappij wou grootbrengen - wat zij natuurlijk onzin vindt. Zo is het gekomen dat ze mij een grote pessimist vindt, en ze wijkt daar gewoon niet van af - terwijl ze mij nauwelijks kent! Ze praat alleen af en toe tijdens de lesuren met mij. Dat heb ik haar dan ook gezegd. En ze heeft zich verontschuldigd hé.
from rosana :
Mja, iets leukers is natuurlijk beter hé! :-) Je hebt volledig gelijk, als het goed met je gaat, moet je dat vieren. - En ik was geïnspireerd door jou: wou ook eens een stukje Boek in mijn profiel
from oguz286 :
nou dank je wel :) En ja ik ken leanthe persoonlijk (voor zover dat persoonlijk te noemen is) Ik chat toch best redelijk veel met haar, maar persoonlijk...
from vittel :
hm..... ja je hebt wel gelijk, maar het is een beetje een tick van me, ik bedoel, als op school iemand me bij een opstel vraag of ik denk dat het goed is, haal ik altijd ook de spellingsfouten eruit.......
from charwater :
Nou heb je tóch weer een zwarte template hé? Ik ga die van mij weer veranderen want ik ben er achter hoe ik plaatjes moet uploaden. Maar eigenlijk weet ik het nog niet zeker. Verander het wel als ik er zin in heb.
from zilvermaan :
afgezien van het feit dat ik je meeste entries mooi vind: Hersenspinsels is goed, heb ik ook wel eens over gedacht met ongeveer zelfde mening, maar heb het nooit zo onder woorden weten te brengen.
from vittel :
Ik vond het handiger, het was eigenlijk niet nodig... Je kunt het gemakszucht of tijdbesparing noemen :)
from wizzlylotty :
Ik ben blij dat het zo goed gaat met jou. Dat verdien je echt.
from wizzlylotty :
dat herken ik! Ik ga dan altijd samenvattingen maken, schrijven. Heb wel eens 22 a4tjes in een middag geschreven. En dat gevoel achteraf, als je die versgeschreven blaadjes door je handen laat gaan..Woej:)
from vittel :
ja dat wel, ik zat al helemaal te denken (want ietsjes voor het begon waren ik en mijn vader in die stad want ik had zangles) van als ik nu een affiche had gezien en iets had gezegd dan had mijn vader eraan gedacht en dan kon mijn moeder nog wel komen en dan kon ik voor één keertje wel wachten op de bus om naar huis te gaan en........ zoals je normaal ook bij jezelf doet.....
from vittel :
Ja ik ben het allemaal....... Bij mij werkte het forum ook niet maar dat is dus opgelost....
from rosana :
Thx, voel me nu al veel beter. Want was echt al ongerust. - Weet je, op school zit er nu een lesbisch koppel en de directie heeft hen verboden om met elkaar te praten zonder dat daar een derde persoon bij staat, en ze mogen niet over dingen praten die die derde niet begrijpt! Schandalig, niet??!
from rosana :
Dus het LAG er te dik op? :s
from llwella :
Ik vind mezelf ook vaak lelijk en soms juist knap (dat laatste mn als het avond is en donker...) Waarschijnlijk kijken anderen anders tegen je aan: iedereen zijnh eigen visie. De een vind me niet mooi en de ander wel. En ik word nogal moe van die lui. Ik weet niet wat ik van me moet vinden... eigenlijk... Misschien ben ik het allemaal wel.
from nachtpracht :
De stap om mensen te vertellen dat je op meisjes valt. Dat je anders bent dan het beeld dat ze van je hebben. Want dat lijkt me heel moeilijk...
from manon1000 :
Hi Iris rianne, hoe is ie? met mij is alles ok, alleen ik had een beetje pfeiffer. DUs was ik bijna een maand uitgeschakeld. Echt verschrikkelijk, die ziekte. Maar het gaat weer ok. Maareh, wat ik je vragen wilde, je zou me nog een mail sturen he?met een paswoord, maar dat heb ik geloof ik niet gehad?! Zou je het alsjeblieft nog eens willen doen, want ik lig geloof ik wel 3 maanden achter met lezen. Groetjes van Manon en tot snel
from llwella :
Volgens mij veranderen we allemaal, maar blijven er onderdelen vastzitten...
from vittel :
hihi ja, je hebt gelijk, 19/01. nou ja, het begint al aardig te kloppen denk ik, dus ik zal het wel eens hier op zetten.
from veraverteld :
Ja, vreemd he! (ging nog over dat licht en donker gebeuren :)
from vittel :
ja gelukkig kan ik S vertrouwen... Cultuur en Maatschappij? Wat houdt dat in?
from kyarastoops :
Natuuuuurlijk moet je naar de film gaan zien! Al was het maar omdat het over Harry gaat... Ik vind hem beter dan de eerste. Ze wijken niet erg van het boek af. Hier en daar een detail om het wat spectaculairder te maken (zoals in de eerste film Neville die gaat vliegen). Voor de rest is er natuurlijk wel wat weggelaten. Toch is het een erg leuke film: spannender en spectaculairder dan de eerste. Ook de acteurs doen het - in mijn ogen - allemaal nóg beter. Ik vond het meer een film op zich dan een verfilmd boek. Je moet het natuurlijk zelf weten, maar ik had helemaal geen spijt dat ik hem gezien had. En over een half jaar koop ik zeker de video!
from manon1000 :
nog even een mooie inspirende tekst voor je: ""They say a restless body can hide a peaceful soul. A voyager, ad a settler, they both have a distant goal. If I explore the heavens, or if I search inside Well, it really doesn't matter as long as I can tell myself I've always tried" Like a roller in the ocean, life is motion Move on Like a wind that's always blowing, life is flowing Move on Like the sunrise in the morning, life is dawning Move on How I treasure every minute Being part of it, being in it With the urge to move on I've travelled every country, I've travelled in my mind It seems we're on a journey, a trip through space and time And somewhere lies the answer To all the questions why What really makes the difference Between all dead and living things, the will to stay alive The morning breeze that ripples the surface of the sea The crying of the seagulls that hover over me I see it and I hear it But how can I explainThe wonder of the moment To be alive, to feel the sun that follows every rain"
from rosana :
Ik denk nogal vaak dat het verkeerd is om iets mooi te vinden van jezelf. Het is onnatuurlijk. Mijn probleem is ook dat ik zo snel jaloers ben, wanneer iets van een ander beter is dan het mijne, maar dat onderdruk ik zoveel mogelijk. Ik voel me dan altijd zo'n slecht mens.
from vittel :
troost je, ik heb ook een david de kabouter beddek :-D
from kyarastoops :
He, wat fijn voor jou en Rosana! Verliefd zijn kan behoorlijk vervelend zijn, maar als het wederzijds is... Ik ben blij voor jullie!
from rosana :
Jij hebt toch óók zo'n zin geschreven? Dat raakte me ook wel vreselijk. - En ik vond het zó moeilijk om een passende entry te schrijven hierover. Sommige gevoelens kan ik erg moeilijk uiten, denk ik.
from rosana :
Huil toch niet! Zo'n mooie entry is 't nu ook weer niet. Dan is de jouwe stùkken mooier hoor!
from rosana :
't Is toch wel wreed, dat je door de school minder gemotiveerd wordt hé :s Ja, ik vind het ook leuk voor mezelf dat ik dus toch populair ben blijkbaar. Vroeger had ik er altijd zo'n negatief beeld van... maar sinds kort is dat dus veranderd. Maar wat er nu is gebeurd: mijn beste vriendin en mijn beste vriend, die dus samen een koppel zijn, gaan na de examens gaan zwemmen, en een vriendin van me is uitgenodigd, maar IK (nog???) NIET!!! Dat vind ik toch wel grof...
from rosana :
Mja, als ik niet de hele tijd op de computer zit.........
from rosana :
Nu ja, ik denk dat jij wel al gemerkt hebt hoe extreem ik soms kan zijn op dat gebied :s:s - Ik heb dus dinsdag een boekbespreking van Nederlands (ik zit aan hoofdstuk 3) én moet tegen maandag een Frans boekje uitlezen (ik zit aan hoofdstuk 5). O God...
from llwella :
We zijn allemaal anders. Ik had vroeger echte woede-aanvallen... is nu onder controle. Het moet eruit weet je. Opkroppen, krijg je later spijt van... trust me... *big hug*
from rosana :
Nee ik vind het net vlijend dat je over me verteld hebt :-) Ik heb ook wel al eens over jou verteld hoor. En ik snap wat je bedoelt met het feit dat ze willen dat je vrienden maakt op school. Ze willen nu eenmaal dat je gelukkig bent (en snappen niet dat de mensen op school niet per sé mensen zijn die echt bij je passen). Zonder internet wist ik vast nog altijd niet wat vriendschap was.
from dimara :
hoi iris, leuk dat je mijn dagboek de moeite waard vindt om te lezen! ik woon in zeeland maar werk momenteel in brabant, vandaar dat je dat nog al es tegenkomt in mijn dagboek. ik heb net een stukje in jouw dagboek gelezen, dapper hoor, dat je je gevoelens zo durft neer te zetten. ik begrijp dat je de dingen die je tegenkomt in je leventje soms moeilijk vindt om te begrijpen. dat hebben we allemaal hoor, maar het ene persoon beleefd die dingen heel intens, zoals jij, en het andere persoon is heel oppervlakkig en laat de dingen maar gebeuren zonder er echt bij stil te staan. welk persoon heeft uiteindelijk het rijkste leven gehad denk je? ieder gevoel dat je hebt is echt en is helemaal van jou. have fun girl! dimara.
from rosana :
Jeet! Ik vind striktgeheim een heerlijke site om eens een verhaal te vertellen; over mezelf ben ik eigenlijk bitter weinig beziggeweest. Ofwel vermomde ik het in een verhaal. Ik denk dat ik te bang ben om me bloot te geven. Met deze site zal ik die angst wel overwinnen, zeker? Maar nu ik eraan terugdenk, ik geloof dat ik één keertje gereageerd heb op iets wat jij geschreven had. Iets kort, maar toch iéts, hé. En dan heb je nog geluk, want op die hele site zijn dr maar twee of drie mensen die ooit reactie van mij gekregen hebben ;) Weet je, ik geloof dat ik ook depri word met die examens voor de deur... :(
from veraverteld :
Geen zorgen maken, gewoon een leuke tijd hebben. Dan komt het wel goed denk'.
from veraverteld :
Hee Iris, leuk dat je mijn guestbook gesigned hebt! Ik ben meteen komen kijken naar je dagboek. Ik zou je wel willen toevoegen bij mijn favorieten maar misschien heb je dat liever niet? Dit is immers je geheime dagboek. Anyways, ik kom wel weer terug enne, leuk dat je verliefd bent! Ik hoop dat je er niet al te gefrustreerd door zal raken (omdat zij al een vriend heeft etc). Groetjes, Vera.

back to irisrianne's profile
recommend this diary to a pal?

Other diaries starting with the letter:
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Back to Diaryland

Recently updated
News
update April 6, 2020: Sorry, we just had 8+ hours downtime due to a server problem. Restoring from backups took soooo long, but everything is back and no data was lost. Ay yay yay! Anyhow, hope everyone is well with the virus stuff.

Sign up for paid membership if you want!

Users online